Kluscoach-actie 2018: bekijk het resultaat

in Acties & Evenementen

De winnaars van onze kluscoach-actie 2018 wilde graag een overkapping en speeltoestel van steigerbuis in de tuin. Onze kluscoach ging de uitdaging aan en heeft aan de hand hun wensen hiervoor een ontwerp gemaakt. Vervolgens is de constructie door ons team bij de winnaar in de tuin opgebouwd. Benieuwd naar het eindresultaat van deze steigerbuis-constructie? Bekijk onze video hieronder. Wil je zelf aan de slag? lees dan verder we helpen je graag op weg met een overzicht van de gebruikte materialen.


 

Het project

Bij dit steigerbuis project wilde de winnaar een mooi speeltoestel in combinatie met een overkapping voor de kinderen. De constructie moest stevig zijn en gemakkelijk te (de)monteren. Door vooraf een ontwerp te maken wordt duidelijk welke materialen er nodig zijn.

 

Gebruikte materialen

Bij het maken van deze constructie hebben we gebruik gemaakt van steigerbuizen, buiskoppelingen, accessoires en gereedschap.

Steigerbuizen
Er zijn gegalvaniseerd stalen steigerbuizen gebruikt van 48,3 mm. Deze soort is goed geschikt voor buitentoepassingen zoals hier in de tuin. Ze zijn beschermd tegen roest, kunnen veel kracht aan en hebben een industriële look.Bekijk onze koopgids om te bepalen welke soort steigerbuis jij nodig hebt.

Buiskoppelingen
Wij hebben zes verschillende buiskoppelingen gebruikt. Deze buiskoppelingen zijn ook van gegalvaniseerd staal waardoor je dezelfde industriële look houdt.

Accessoires
Door accessoires toe te voegen kan je het project echt afmaken. Wij hebben een bedrukt doek tegen de zon, ringen en schommel toegevoegd. Hierdoor maak je een leuk speeltoestel voor in zon en met regen.

Gereedschap
Voor het monteren van de gebruikte buiskoppelingen heb je alleen een inbussleutel nodig. Wij hebben nog extra gereedschap gebruikt voor de accessoires en borging. Ook zie je in de video een slijptol om de buizen op maat te zagen. Als je bij ons besteld is dit niet nodig. Wij zagen de steigerbuizen al voor je op maat.

 

Eindresultaat

Het eindresultaat is een uniek speeltoestel met overkapping van steigerbuis. Het is veilig voor de kinderen en er kan buiten gespeeld worden in de zon en met regen.

 

Bekijk de video voor een impressie van het project.

 

Meedoen of vragen

Wil jij ook meedoen met de volgende kluscoach-actie? Houd onze Facebook en nieuwsbrief in de gaten. Daar zullen wij aankondigen wanneer we weer van start gaan.

Ons team denkt graag met je mee bij vragen over het ontwerpen, bestellen of bouwen van je steigerbuisproject. Neem contact met ons op via het contactformulier of info@steigerbuisstunter.nl.

© 2017 EZ-shopping B.V.