Vierkante steigerbuizen & koppelingen

in Koopgidsen

Sinds kort levert Steigerbuisstunter.nl ook vierkante steigerbuis. Deze kokerprofielen van 40x40 mm zijn net als de standaard steigerbuizen voorzien van een galvanisatie laag en op maat verkrijgbaar in lengtes tot 600 cm.

Wat betreft de vierkante koppelingen mag je dezelfde hoge kwaliteit en afwerking verwachten als van de standaard buiskoppelingen. Ook deze koppelingen zijn gegalvaniseerd en voorzien van roestvrijstalen stelschroeven welke met een inbussleutel kunnen worden vastgezet. In het assortiment zijn de meest gebruikte types opgenomen. Hiermee kan een grote verscheidenheid aan constructies worden opgebouwd.

Toepasbaarheid

Door het proces van thermische verzinking zijn de vierkante steigerbuizen tegen roestvorming beschermd en kunnen ze zowel binnen als buiten worden toegepast. De relatief grote doorsnede van het profiel maakt dat ze goed toepasbaar zijn in last dragende constructies zoals kasten, (werk)tafels en stellingen. Het vierkante profiel geeft meubels, naast de robuuste uitstraling die we van steigerbuis kennen een strak randje wat goed past in moderne interieurs.

Inspiratie

Voor ons kantoor bouwden wij een aantal verschillende tafels. Ter inspiratie vind je hier de foto’s. Natuurlijk zijn we ook erg benieuwd naar jouw project. Deel je foto op onze facebook pagina of doe mee aan de fotoactie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2017 EZ-shopping B.V.