Zwarte steigerbuizen & koppelingen

in Koopgidsen

De afgelopen jaren hebben we bij Steigerbuisstunter regelmatig ons assortiment uitgebreid om aan de wensen van onze klanten te voldoen. Onze zwarte steigerbuizen en zwarte buiskoppelingen zijn hier een mooi voorbeeld van. We voorzien hiermee in de behoefte van o.a. stand- en interieur- bouwers aan zwarte buizen en koppelingen met een hoogwaardig afwerkingsniveau. Omdat deze steigerbuizen en koppelingen ook goed passen in de huidige woontrends worden deze door steeds meer mensen ontdekt. In deze blog vindt u informatie over en inspiratie voor het werken met deze zwarte materialen.

Zwarte afwerking

Onze zwarte buiskoppelingen en buizen krijgen hun kleur via de duurzame KTL lakmethode. Deze methode wordt ook wel elektrostatisch dompellakken genoemd. Dit geeft de buizen en koppelingen een kras- en stootvaste beschermlaag. De afwerking laat zich het best omschrijven als zijdeglans en is meer mat dan glanzend. De laklaag biedt een hoge mate van corrosibestendigheid maar is niet bestand tegen UV-straling en daarom enkel geschikt voor binnentoepassingen. 

Assortiment

Omdat het gaat om een relatief nieuw product is niet het gehele assortiment aan buiskoppelingen en steigerbuizen in het zwart verkrijgbaar. Dit zal gaandeweg worden uitgebreid. Meest recente toevoeging zijn de zwarte wielen. Op dit moment zijn de zwarte buizen verkrijgbaar in 4 diameters (26,9 mm, 33,7 mm, 42,4 mm en 48,3 mm). In verband met het lakproces is de maximale lengte van de buizen 300 cm. Uiteraard kan er op maat worden besteld.

Toepassingen

Onze zwarte steigerbuizen en buiskoppelingen zijn in het bijzonder geschikt voor binnentoepassingen waarbij een hoog afwerkingsniveau gewenst is. Denk hierbij aan horeca en winkel inrichting, toepassing op beursstands en in het interieur van de woning. De zwarte coating geeft het product een strakke touch terwijl het industriële karakter grotendeels behouden blijft. Voor een unieke uitstraling kan er ook met een combinatie van zwarte en gegalvaniseerde buizen en koppelingen worden gewerkt. Onderstaand vind je enkele recente projecten van onze klanten. Natuurlijk zijn we ook erg benieuwd naar jouw project. Deel je foto op onze facebook pagina of doe mee aan de fotoactie.

 

Meer inspiratie vindt je op onze inspiratiepagina.

© 2017 EZ-shopping B.V.