Voordelen
 • Goedkoop
 • Verzendkosten:
  • Buiskoppelingen: €9,95
  • Steigerbuis: €19,95
 • Hoog beoordeeld
 • Levering: gemiddeld 2 werkdagen
 • Veilig betalen: o.a. iDeal & PayPal
Klantenservice
Onze klanten geven ons een 9.4/10
939 beoordelingen

EZ-shopping

Wij staan voor u klaar!

010 - 30 70 410
Info@steigerbuisstunter.nl


Qshops webwinkel Keurmerk


Reclameframe losstaand enkel - incl. doek

€399,00
Incl. BTW €482,79
Model: Reclameframe losstaand enkel - incl. doek
Beschikbaarheid: Op voorraad
Aantal:

Beschikbare opties:

* Formaat (binnenmaat frame) (BxH):
* Materiaal doek:
Uploaden bestand:

Reclameframe losstaand enkel - incl. doek

Losstaande reclameframes zijn een goedkope manier om veel bekijks te trekken en geschikt voor zowel binnen als buitengebruik. De tussenruimte tussen spandoek en frame is ongeveer 8 á 10 cm (meestal 15cm bij andere leveranciers). Het frame is gemakkelijk op te bouwen en standaard geschikt voor plaatsing op aarde met andere mogelijkheden op aanvraag. Het frame is te demonteren en op een andere plaats weer op te bouwen.

Dit product bestaat uit: spandoek (18 cm kleiner dan de binnenmaat frame), een reclameframe van aluminium buis 48 mm, koppellingen om het frame te bevestigen op een vlakke ondergrond en  spanelastieken.

Frame: Zeer duurzaam door gebruik van aluminium buis en gegalvaniseerde koppelingen. Alle benodigde koppelingen om het frame te maken en in harde aarde te bevestigen worden meegeleverd. opties voor andere ondergond op aanvraag. Het frame begint standaard op 150 cm hoogte, andere hoogtes op aanvraag.

Spandoek: Het doek word Full-Colour bedrukt via een UV proces waardoor de inkt slijtvast wordt aangebracht. De doeken worden apart van het frame verzonden om beschadiging te voorkomen. Bevestiging spandoek dmv. elastieken om de 30 cm.

U kunt kiezen uit 3 soorten doek:

 • Frontlit: 550 gr/m2 PVC reclamedoek geschikt voor binnen en buiten. Dit is de meest gebruikte variant.
 • Mesh: Ideaal voor ramen, in dit doek zitten namelijk kleine gaatjes waardoor van afstand het een dicht doek lijkt maar je er van dichtbij doorheen kan kijken.

 

Elastieken: Wij gebruiken hoogwaardige spanelastieken met een metalen haak. De treksterkte van het elastiek is afgestemd zodat deze duurzaam zijn  in de meeste gevallen van harde storm doorwaaien zodat het frame en doek intact blijft, dit voorkomt op hol geslagen frames of verbogen buizen.

Levering:  Gemiddeld 5 werkdagen mits op voorraad, spoedlevering mogelijk.

Bekijk ook...

© 2017 EZ-shopping B.V.