Steigerbuis

Steigerbuis

Wij leveren steigerbuis in 4 varianten: gegalvaniseerd staalaluminium, zwarte steigerbuis en vierkant.
Alle steigerbuizen zijn op maat verkrijgbaar. Prijzen worden weergegeven per meter. Stalen-, vierkante- en aluminiumbuizen zijn verkrijgbaar in lengtes van 5 cm tot 600 cm en zwarte buizen van 5 cm tot 300 cm.

Gegalvaniseerd stalen steigerbuis: Gegalvaniseerde buis is gemaakt van staal dat in een bad van vloeibaar zink is gedoopt. Het gevormde laagje zink vormt een barrière tegen roest en andere schadelijke invloeden. Dit materiaal leent zich erg goed voor het maken van meubels of het dragen van zware lasten. Geeft industriële look.

Aluminium steigerbuis: Dit materiaal is lichter van kleur en veel minder zwaar dan staal. Bij lange blootstelling aan outdoor omstandigheden blijft aluminium steigerbuis' orginele look behouden. Wordt vaak gebruikt voor reclameframes.

Zwarte steigerbuis: Stalen steigerbuis die middels een speciaal procedé voorzien is van een stootbestendige zwarte coating. Deze zwarte buizen zijn ontwikkeld voor meubelbouw en enkel geschikt voor binnentoepassingen.

Vierkante steigerbuis: Koker profiel met een doorsnede van 40 x 40 mm. Perfect voor zware constructies, meubels en (werk)tafels met een strak uiterlijk.

© 2019 EZ-shopping B.V.