Voordelen
 • Goedkoop
 • Verzendkosten:
  • Buiskoppelingen: €9,95
  • Steigerbuis: €19,95
 • Hoog beoordeeld
 • Levering: gemiddeld 2 werkdagen
 • Veilig betalen: o.a. iDeal & PayPal
Klantenservice
Onze klanten geven ons een 9.4/10
939 beoordelingen

EZ-shopping

Wij staan voor u klaar!

010 - 30 70 410
Info@steigerbuisstunter.nl


Qshops webwinkel Keurmerk


V-frame - incl. doek

€199,00
Incl. BTW €240,79
Merk: Tubeclamps
Model: Reclameframe hangend V-frame - incl doek
Beschikbaarheid: Op voorraad
Aantal:

Beschikbare opties:

* Formaat (binnenmaat frame) (BxH):
* Materiaal doek:
* Buisdiameter frame:
Uploaden bestand:

V-frame - incl. doek

Met dit V-frame is uw logo goed zichtbaar voor voorbijgangers. V-frame zijn zeer duurzaam en ideaal als te koop bord omdat het goed te zien is vanaf de zijkanten. Onze frames en doeken zijn goed tegen de elementen bestand en de tussenruimte tussen spandoek en frame is maar 8 á 10 cm. (meestal 15cm bij andere leveranciers) Dit geeft een strakker en professioneler geheel dat ook nog langer meegaat.

Dit product bestaat uit: spandoek (18 cm kleiner dan de binnenmaat frame), een reclameframe van aluminium buis, koppellingen om het frame te bevestigen op een vlakke ondergrond zoals een stenen muur en spanelastieken.

Frame: Onze reclameframes zijn zeer duurzaam door gebruik van aluminium buis en gegalvaniseerde koppelingen. Alle benodigde koppelingen om het frame te monteren aan een vlakke, harde muur worden meegeleverd. Koppelingen voor montage op andere ondergronden zijn ook leverbaar.

Spandoek: Het doek word Full-Colour bedrukt via een UV proces waardoor de inkt erg slijtvast wordt aangebracht. De doeken worden apart van het frame verzonden om beschadiging te voorkomen.

U kunt kiezen uit 3 soorten doek:

 • Frontlit: 510 gr/m2 PVC reclamedoek geschikt voor binnen en buiten. Dit is de meest gebruikte variant. B1 brandvertragend.
 • Mesh: Ideaal voor ramen, in dit doek zitten namelijk kleine gaatjes waardoor van afstand het een dicht doek lijkt maar je er van dichtbij doorheen kan kijken. 
   

Elastieken: Wij gebruiken hoogwaardige spanelastieken met een metalen haak. De treksterkte van het elastiek is afgestemd zodat deze duurzaam zijn in de meeste gevallen van harde storm doorwaaien zodat het frame en doek intact blijft, dit voorkomt op hol geslagen frames of verbogen buizen. Bevestiging elastieken dmv. ringen om de 30 cm.

Levering: 5 werkdagen mits op voorraad, spoedlevering mogelijk.

Bekijk ook...

© 2017 EZ-shopping B.V.