Tuinset Ravi bouwpakket steigerbuis

Bouwpakket tuinset Ravi

Tafels zijn erg populair om te maken van steigerbuizen, dat komt omdat ze sterk en ideaal voor buitengebruik zijn. Omdat het veel gemaakt wordt bieden we al een aantal modellen tafels aan als compleet doe-het-zelf bouwpakket. Nu hebben we ook een complete tuinset, inclusief bijpassende bank en tafelklem. Met deze tuinset kan je heerlijk buiten zitten en alle onderdelen zijn al voor je samengesteld. 

Tuinset Ravi

Het bouwpakket bevat alle steigerbuizen en buiskoppelingen om de set in elkaar te zetten, de buizen worden op maat geleverd. De set is snel en eenvoudig in elkaar te zetten met de meegeleverd inbussleutel. Het is mogelijk om het bouwpakket zelf samen te stellen, hieronder vertellen we over alle keuzemogelijkheden. 

Bouwpakket-tuinset-steigerbuis

Tuinset Ravi kan je met maximaal 2 bankjes bestellen, of zonder bankje. Daarnaast heb je ook de keuze om de tafelklem weg te laten. Een andere optie is om de tuintafel en bankje op zwenkwielen te bestellen, hiermee kan je de tuinset makkelijk verplaatsen. 


Het bouwpakket is beschikbaar in 2 maten:

Bij beide varianten is de framehoogte van de tafel 74 cm en van het bankje is de framehoogte 44 cm. 


De tafel en bank worden geleverd in gegalvaniseerd staal met een buisdiameter van 42,4mm. De tafelklem wordt geleverd in gegalvaniseerd staal in buisdiameter 26,9mm. 

tuintafel-steigerbuis-ravi Tuintafel-steigerbuis-ravi

Bouwhulp

Het tafelblad en het hout voor het bankje zitten er niet bij inbegrepen. Op de foto’s is gebruik gemaakt van steigerhouten planken, deze bieden wij ook op de website aan. Voor de tafel heb je 4 planken nodig en voor het bankje 2. 


Na het plaatsen van de bestelling ontvang je een bouwhulp van ons via de mail. De bouwhulp bevat een tekening waar alle onderdelen en informatie opstaat om de tuinset snel en eenvoudig in elkaar te zetten. Voor de constructies is de inbussleutel het enige gereedschap wat je nodig hebt. Daarnaast heb je alleen een boormachine en schroeven nodig om de houten planken te monteren op het frame. Ook de tafelklem kan met schroeven (niet meegeleverd) vastgezet worden aan het blad.

Nog meer inspiratie
Opzoek naar meer inspiratie en ideeën? Neem dan een kijkje op de inspiratiepagina voor steigerbuis tafels.

Vragen? 

Ben je geïnteresseerd in deze set maar dan in zwart staal? Dat is mogelijk, neem dan contact met ons op. 

Mochten er nog vragen zijn over het bouwpakket of eventuele aanpassingen, laat het ons weten dan zullen we kijken naar de mogelijkheden. Je kan ons altijd bellen, mailen of chatten.

Bekijk ook onze andere DIY’s van steigerbuis projecten

Doe-het-zelfNieuw