Maak je eigen steigerbuis bureau. Ga aan de slag met een eigen ontwerp of kies voor een compleet doe-het-zelf bouwpakket. Doe hier inspiratie op voor jouw steigerbuisproject. Met het ruime assortiment buiskoppelingen zijn de opties oneindig. De steigerbuizen kunnen geheel op maat besteld worden, wij zagen het voor je op maat!

Zie op deze pagina de bouwpakketten, inspiratie album en handige blogs.

>

Doe-het-zelf pakketten

Bekijk alle

Kant en klare DIY bouwpakketten voor steigerbuis bureau's. Regel zelf een mooi blad en wij zagen het frame voor je op maat.

Inspiratie Foto's

Inspiratie blogs

  1. DIY Bureau van zwart steigerbuis
  2. Steigerbuis kantoormeubelen voor je werkplek
  3. 7 x Populaire steigerbuis meubels

Bureau's van steigerbuis

Steigerbuis bureau's kunnen niet alleen praktisch zijn, maar ook stijlvol. Met de gezaagde buizen kan je een meubel op maat maken en wordt er optimaal gebruik maken van jouw werkruimte. Met de gegalvaniseerde buizen creëer je een stoer en industrieel uiterlijk. Met zwarte steigerpijpen ontstaat er een moderne en strakke look.

Multifunctioneel steigerbuis bureau op maat

Voor een kantoor of thuiswerkplek is een bureau onmisbaar. Er worden veel bureau’s gemaakt van steigerbuizen. Onze standaard bouwpakket tafels zijn hier geschikt voor, we hebben ook bureau’s als doe-het-zelf pakket. Jij geeft de maten door van het meubel en wij zagen de buizen voor je op maat. 

We zien steeds meer creatieve ontwerpen voorbij komen: een bureau onder een hoogslaper of een bureau met extra opbergschappen. In een doe-het-zelf blog hebben we met een boodschappenlijstje en stappenplan uitgelegd hoe je een bureau met schappen kan maken. 

Handige bouwtips

Met het ruime assortiment buiskoppelingen zijn de opties oneindig en kan je je eigen kantoormeubel ontwerpen. Voor bureau’s, tafels en kasten zijn buisdiameter 26,9 mm en 33,7 mm geschikt. Moet het meubel veel gewicht dragen? Ga dan voor een buisdiameter groter. 

Voor extra stevigheid kan je de constructie met voetplaten vastmaken aan de vloer, muur of plafond. Wij verkopen in de webshop bijpassende schroeven en bouten voor de buiskoppelingen, beschikbaar in de kleuren zilver en zwart.