Ontwerp je eigen winkelinrichting van steigerbuizen en buiskoppelingen. Door het ruime assortiment koppelingen zijn de mogelijkheden oneindig. Daarnaast kan je alle constructies op maat maken, wij zagen de buizen gratis voor je op maat. We bieden ook bouwpakketten op maat aan voor tafels, kapstokken, kasten en banken.

Op deze pagina vind je de bouwpakketten, inspiratie album en handige blogs. 


Inspiratie Foto's

Inspiratie blogs

  1. 7 x Populaire steigerbuis meubels
  2. Buisdiameter-steigerbuis-zwart
  3. Buislengtes berekenen steigerbuis
  4. Alles over steigerbuis - FAQ

Winkelinterieur maken van steigerbuizen

Stellingkasten, voorraadkasten en kledingrekken worden vaak op maat gemaakt en moeten veel gewicht kunnen dragen. Steigerbuis materiaal is hier geschikt voor. Wij zagen de buizen voor je op maat. Je kan je winkelinrichting helemaal zelf ontwerpen met het ruime assortiment buiskoppelingen en soorten buizen. 

Sterke constructies

Veel meubels in winkels, magazijnen en restaurants moeten last dragende constructies zijn. Stalen buizen zijn hier geschikt voor, voor elke constructie hebben we een geschikte buisdiameter. Een kast of kledingrek kan je ter versteviging monteren aan de muur, vloer of plafond. Dit kan met voetplaten. 

Er zijn speciale koppelingen om opbergschappen te maken, hiervoor gebruik je een bevestigingsring of voetplaat doorlopend

Zwarte steigerbuizen

Meubels die in de winkel of restaurant staan worden vaak gemaakt van zwarte steigerbuizen. De zwarte buizen hebben een strakke afwerking en hebben een moderne uitstraling. De gegalvaniseerde buizen zijn robuuster en zijn meer geschikt voor een industriële look

Ontwerpadvies

We helpen je graag met het uitdenken van het project en het samenstellen van de juiste producten. Aan de hand van een simpele schets en boodschappenlijstje kunnen we je al vaak een eind op weg helpen. We zijn bereikbaar via mail, chat of telefoon.