Bij Steigerbuisstunter hebben wij een aantal maatregelen getroffen in onze werkwijze vanwege de huidige situatie in Nederland en België. Zie hieronder de belangrijke informatie.

Klantenservice
De klantenservice is voorlopig nog bereikbaar zoals gebruikelijk. Op maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur zitten wij klaar voor je. Vanwege drukte vragen wij bij voorkeur om ons te mailen. Hier vindt je onze contactgegevens.

Levertijden
Door minder inzetbaar personeel kan de levertijd van de bestelling oplopen met 1 extra werkdag. Wij streven er nu naar om je bestelling na 2 werkdagen te bezorgen.
België: door extra strenge maatregelen, o.a. aan de grens met Nederland, is het mogelijk dat leveringen een dag extra vertraging oplopen tijdens het transport.

Bezorging
Vanuit onze vervoerders zijn ook enkele maatregelen getroffen. Zo zullen de chauffeurs afstand houden en vragen zij of ze zelf mogen tekenen voor ontvangst.

Retouren
Retouren kunnen nog steeds aangemeld worden. Gebruik hiervoor de retour aanmelden pagina. De retouren die wij ontvangen worden binnen enkele werkdagen gecontroleerd.

 

Wij vragen je om begrip rondom de huidige situatie. Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust.

 

Team Steigerbuisstunter