Steigerbuisstunter levert al meer dan 10 jaar alles wat je nodig hebt voor de mooiste projecten van Steigerbuis tegen de laagste prijs. Dit doen wij door heel Nederland, België en de rest van de EU. Wij zijn een steigerbuisgroothandel en leveren direct aan particulieren en zakelijke afnemers via onze webshop.

Wij hebben een groot assortiment steigerbuizen en buiskoppelingen van de hoogste kwaliteit. Daarnaast leveren wij allerlei accessoires zoals zwenkwielen, steigerhout en reclamedoeken. De buiskoppelingen worden ook vaak tubeclamp of tubeclamps genoemd.

Kwaliteit
Wij leveren alleen kwalitatieve materialen. De buisklemmen worden gemaakt volgens een geavanceerd gietproces wat strakafgewerkte en rechte koppelstukken oplevert. Wij zijn bezuinigen dan ook niet op hoeveelheid staal. De klemmen worden geproduceerd conform de ASTM A197 & KTH350-10 norm, de meeste zijn dan ook TÜV gecertificeerd. De gietijzeren klemmen krijgen daarna een afwerking:
Gegalvaniseerde buiskoppelingen worden volbad thermisch verzinkt (ISO 1461) wat roest tegen gaat en de kwaliteit langer waarborgt.
Zwarte buiskoppelingen krijgen een duurzame uv-bestendige zwarte coating dat in het materiaal trekt. Hiermee worden de koppelstukken beschermd tegen corrosie.
Al onze klemmen worden standaard geleverd met RVS stelschroeven met snijrand. Deze zullen dus niet roesten en snijden zich in de buis voor stevigheid.