Maak een unieke steigerbuis lamp of frame. Met steigerbuizen kan je alle kanten op. Ga voor een opvallende lamp voor boven de eettafel of ga voor een frame waar je lampen aan kan monteren. Doe op deze pagina ideëen en inspiratie op voor jouw nieuwe project. 


Inspiratie Foto's

Inspiratie blogs

  1. Buisdiameter-steigerbuis-zwart
  2. Buislengtes berekenen steigerbuis
  3. 7 x Populaire steigerbuis meubels

Maak een lamp van steigerbuizen

Steigerbuis materiaal is niet alleen geschikt voor grote projecten of meubels, maar ook voor kleinere of creatieve creaties. Er worden steeds meer steigerbuis lampen gemaakt of frames voor verlichting. 


Steigerbuisframe voor lampen

Met de buizen kan je een frame maken voor aan het plafond. Aan het frame kan je lampen monteren of hangen. Het frame kan heel praktisch zijn om bijvoorbeeld in de keuken spotjes te monteren. Zo zorg je voor voldoende verlichting in de ruimte. 

Er worden veel frames gemaakt om lampen aan te hangen of omheen te wikkelen. Het frame zie je veel terug boven de eettafel of in de woonkamer. Het lampenframe wordt dan een echte eyecatcher

Het is ook mogelijk om een fitting in de steigerbuis te plaatsen. De meeste lampfittingen passen in buisdiameter 33,7 mm. 

Vragen en advies

Heb je een vraag over jouw nieuwe steigerbuisproject? We helpen je graag, je kan bij ons terecht voor vragen en ontwerpadvies. Je kan ons bereiken via de mail, chat of telefoon.