Steigerbuisstunter is onderdeel van EZ-shopping. EZ-shopping staat voor gemak, duidelijkheid en betrouwbaarheid. Een aantal dingen die wij erg belangrijk vinden zijn: een makkelijke website, snelle levering van onze producten en uitstekende service. Dat alles voor vriendelijke prijzen!

Onze betrouwbaarheid en service is terug te vinden in het Keurmerk dat wij dragen en de vele reviews van klanten die wij ontvangen. Als extra bieden wij ook nog kopersbescherming. Deze is optioneel toe te voegen na bestelling.

Keurmerk

Wij zijn gecontroleerd en gecertificeerd door juridische experts van het onafhankelijke Trusted Shops. Dit betekent dat wij ons houden aan de opgestelde gedragscode en onze zaken doen op een correcte manier op de toepasselijke wetgeving. Wij gaan veilig om met jouw gegevens en zijn zijn transparant en duidelijk over onze bestelprocedure en voorwaarden.
Trusted Shops controleert op meer dan alleen wettelijke punten en heeft ons gecertificeerd omdat wij op alle punten voldoen aan hun eisen.

Bekijk hier ons ons keurmerk op de website van Trusted Shops

Reviews

Trusted Shops verzamelt van duizenden webshops de reviews. Onze klanten worden via Trusted Shops gevraagd om hun beoordeling te geven, beoordelingen van echte klanten dus. Transparant en eerlijk!

Wij vinden het belangrijk om te weten wij wat we goed doen en waarin wij kunnen verbeteren. Maar zo kan jij ook zien wat voorgaande klanten van ons vinden.

Bekijk hier de verzamelde reviews op de website van Trusted Shops.

Kopersbescherming

Koop veilig online met de kopersbescherming van Trusted Shops. Mocht er onverhoopt iets mis gaan bij de bestelling of levering dan ben je op basis van de kopersbescherming gewaarborgd.

Je bent beschermd voor bijvoorbeeld het niet leveren of kwijtraken van een pakket of bij het niet ontvangen van een terugbetaling. 

Na het bestellen wordt gevraagd of je de koperbescherming wilt, dit hoef je maar eenmalig aan te geven en vanaf dan ben je altijd beschermd bij alle trusted shops gecertificeerde webshops.

Je bent als basis beschermd tot €100,- per bestelling. Mocht het bestelbedrag groter zijn dan biedt Trusted Shops de optie om de volledige aankoop te beschermen. Zo ben je voor 9,90 een heel jaar lang bij alle aangesloten webshops beschermd tot €20.000,-. Eenmalig beschermen kan ook al vanaf €2,90. Meer info en voorwaarden zie je op de website van Trusted Shops.

Bekijk onze kopersbescherming op de website van Trusted Shops.