Met steigerbuis en buiskoppelingen kan je bijna alles maken wat je wilt. Om je hierbij op weg te helpen hebben wij handige blogs geschreven en meerdere foto albums beschikbaar gesteld ter inspiratie.

Foto albums

Tafels

Inspiratie voor tafelframes van steigerbuis. Met steigerbuis zijn de mogelijkheden oneindig, zoals salontafels, eettafels, statafels en bureaus. Voor gemak hebben wij ook bouwpakketten voor tafelframes, de tafels kunnen geheel op maat besteld worden.

Terug naar boven

Kasten

Kasten van steigerbuis worden in verschillende vormen en maten gemaakt, denk aan stellingkasten, TV-meubels, wandkasten of mooie designkasten. Lees ook eens onze blog over kasten .

Terug naar boven

Kapstokken

De steigerbuistrend van het jaar: kapstok van (zwarte) steigerbuizen. Volledig op maat te maken zodat het altijd in elke ruimte past. Bekijk hier onze kapstok bouwpakketten voor extra gemak.

Terug naar boven

Verlichting

In de categorie verlichting worden veel plafondlampen gemaakt van steigerbuizen. Aan een steigerbuisframe kunnen er gemakkelijk lampen aan gehangen worden.

Terug naar boven

Meer woonprojecten..

Er worden veel uiteenlopende constructies gemaakt van steigerbuizen en buiskoppelingen. Zo zijn Trapleuningen en loungebanken de laatste tijd erg populair.

Terug naar boven

Steigerbuis in de tuin

Mooie steigerbuisprojecten voor bij jou in de tuin. Een op maat gemaakte: loungebank , tuinstoel, tuintafel, pergola, overkapping, haardhout opslag, moestuin of dierenverblijf.

Terug naar boven

Winkel inrichting

Steigerbuizen zie je steeds vaker voorkomen in winkels en horecagelegenheden. Hiervoor zijn tafels, stellingkasten, kledingrekken en displays veel gemaakte projecten.

Terug naar boven

Kantoor inrichting

Steigerbuis projecten passen ook heel goed op werkplekken en kantoren. Zo kunnen bijvoorbeeld bureaus, tafels en vergadertafels geheel op maat gemaakt worden.

Terug naar boven

Reclameframes

Bekijk hier verschillende ontwerpen voor reclameframes en banners, geschikt voor binnen- en buitengebruik. Voor extra gemak hebben we ook samengestelde reclameframes.

Terug naar boven

Fitness en sport

Fitness constructies van steigerbuis, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Zie hier verschillende fitnesstoestellen en workout stations.

Terug naar boven

Nog veel meer toepassingen

Steigerbuis kan je ook heel goed voor andere toepassingen en buizenframes gebruiken. Bijvoorbeeld: sport, workout-station, muziekstandaard, DJ-booth en nog veel meer...

Terug naar boven