Wij bieden een groot assortiment steigerbuizen, buiskoppelingen en de bijbehorende accessoires aan. Hier vind je alles om jouw steigerbuisproject compleet te maken!

Steigerbuisstunter is onderdeel van EZ-shopping b.v. EZ-shopping staat voor gemak, duidelijkheid en betrouwbaarheid. Een aantal dingen die wij erg belangrijk vinden zijn: een makkelijke website, snelle levering van onze producten en uitstekende service. Dat alles voor vriendelijke prijzen!

Wij, als steigerbuis groothandel, zijn we er zowel voor de particuliere als de zakelijke klant en wij leveren in heel Nederland en België. Voor leveringen in Duitsland, kan je in onze andere webshop terecht: rohr-verbinder.de 

De voordelen van steigerbuisstunter

Bij ons bestel je eenvoudig en goedkoop steigerbuis online. We zagen de steigerbuis op maat, gratis vanaf 100 cm.

Door het ruime assortiment met meer dan 75 soorten, is er altijd wel een buiskoppeling die past voor jouw ontwerp. Met de bijpassende accessoires maak je de constructie compleet en hoef je niet meer langs de Gamma, Praxis of een andere bouwmarkt. 

Wij helpen je graag met jouw project, je kan bij ons altijd terecht voor (ontwerp)advies. Voor extra gemak bieden we meubels als compleet doe-het-zelf bouwpakket aan, denk aan kapstokken, tafels en kasten. Ook hebben we een uitgebreide blog pagina, daar vind je aanvullende informatie over de producten en de toepassingen daarvan.

Meld je aan voor de inspiratiemail

Meld je aan voor maandelijkse inspiratie in je mailbox. Ontvang nog meer inspiratie, kortingen, bouwtips en meer.

Wij houden ook niet van spam, we sturen maximaal 1 inspiratiemail per maand. Uitschrijven kan altijd nog!