Alles over reclameframes van steigerbuis

Maak een reclameframe van steigerbuis

Buiten langs de weg kom je veel reclameframes tegen die gemaakt zijn van steigerbuizen. Veel bedrijven maken al gebruik van een steigerbuis reclameframe. De frames zijn sterk, weerbestendig en kunnen op maat worden gemaakt

Wij bieden een ruim assortiment reclameframes en alle toebehoren aan. Het voordeel van de standaard reclameframes zijn dat alle producten al voor je zijn samengesteld. Bij de pakketten hoef je alleen de gewenste maten door te geven en wij zagen het voor je op maat.  

Producten

In ons assortiment hebben wij een aantal standaard reclameframes als bouwpakket, beschikbaar inclusief en exclusief spandoek. Alle reclameframes kunnen volledig aangepast worden naar eigen wens. Door middel van een automatische berekening kunnen de gewenste lengtes ingevuld worden en is de prijs meteen zichtbaar. Enkele frames hebben vaste afmetingen met daarbij vaste prijzen. 


Wij bieden de volgende producten aan:

De frames worden inclusief buizen, koppelingen en inbussleutel geleverd. Het reclamedoek en elastieken kan je optioneel bij bestellen. Met de inbussleutel monteer je het frame snel en eenvoudig.

Staand-reclame-frame-steigerbuis Staand-reclameframe-steigerbuis

Maten berekenen voor een reclameframe

Wil je het frame zelf samen stellen? Dat kan, houd rekening met de buisdiameter en welke elastieken je graag wil gebruiken. 

De afmetingen van een frame kan op twee verschillende manieren berekend worden:

  • aan de hand van de afmetingen van het reclamedoek.
  • op basis van de gewenste buitenmaten.

Afmetingen van het reclamedoek

Bij het berekenen van het doek en/of reclameframe zal eerst het type elastiek en de buisdiameter gekozen worden. Je hebt keuze uit stormfix elastiek of spanelastiek met spinhaak:

  • Spanelastiek met spinhaak: Dit elastiek is voor gebruik bij spandoekframes die op open locaties staan. Deze elastieken zullen bij extreme storm/wind dan doorwaaien zodat het frame minder last heeft van de wind en niet zal ontwrichten.
  • Stormfixelastiek: deze elastieken zijn vele malen sterker dan de standaard spanelastieken en slijten niet zo snel. Bijkomend voordeel is de minimale ruimte tussen het spandoek en het frame, dit zorgt voor een strak geheel.

In de producttekst van onze reclameframes staat aangegeven wat de doekmaat moet zijn bij ieder frame.
Ga je zelf aan de slag met een reclameframe? In de blog 'buislengtes berekenen' staat bij kopje 4 de uitleg hoe je de buismaten of doekmaten kunt berekenen.

Wil je graag een standaard reclameframe, maar staan de gewenste maten er niet tussen? Laat het ons weten, we helpen je graag verder. 

vrijstaand-reclameframe-steigerbuis1Vrijstaand-reclameframe-steigerbuis 

PVC reclamedoeken

De PVC doeken zijn in drie verschillende materialen beschikbaar:

  • Frontlit wordt het meest gebruikt voor reclameframes en kan aan 1 kant bedrukt worden. 
  • Mesh bevat kleine gaatjes. Dit doek is hierdoor winddoorlatend en geschikt bij windvangende locaties.
  • Blockout is dikker van materiaal. Het doek kan daardoor aan beide kanten bedrukt worden.

Reclamedoek laten bedrukken

Wij laten het doek bedrukken met een eigen ontwerp. Na het bestellen mail je het bestand van dit ontwerp naar ons. Dit bestand kan als pdf op ware grootte aangeleverd worden. Wij controleren na ontvangst of de kwaliteit voldoende is.

Het is ook mogelijk om een doek in een kleur te laten bedrukken. De kleur kan je zelf bepalen. Wij hebben geen ontwerp nodig maar alleen een CMYK waarde van de kleur. De standaard kleur van het doek is gebroken wit.

Bedrukt PVC doek kan ook los, dus zonder frame, besteld worden. 

Reclameframe-staand-steigerbuis reclameframe-steigerbuis-staand 

Accessoires

Naast de standaard reclameframes hebben we ook bijpassende accessoires. Zoals verschillende elastieken en LED verlichting Met deze koppeling kunnen buizen met een variabele hoekverbinding aan elkaar bevestigd worden. 

Vragen

Heb je na het lezen van deze blog nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder met het berekenen of advies van jouw steigerbuis project!

Bestellingen inclusief doek hebben een gemiddelde levertijd van 6 a 7 werkdagen zijn. Neem bij een strakke deadline even contact met ons op

Doe-het-zelfProductinformatie