Inloopkast-maken-steigerbuis

Steigerbuis inloopkast maken + tips 

Droom jij ook van een ruime inloopkast thuis? Er wordt vaak gedacht dat voor een inloopkast een groot budget nodig is. Het is ook mogelijk om zelf aan de slag te gaan. Een inloopkast zelf maken is een stuk minder moeilijk dan wordt gedacht. Met steigerbuizen kan je namelijk een inloopkast op maat maken. Hieronder leggen we verder uit hoe je een steigerbuis inloopkast maakt en geven we je handige tips!
Doe-het-zelf: industriële wandkandelaar

Doe-het-zelf: industriële wandkandelaar

In de herfst- en wintermaanden maken we het huis binnen graag wat extra gezellig. Dat kan je doen door bijvoorbeeld de woonkamer aan te kleden met extra accessoires. Voor een extra stoer en industrieel accessoire hebben we een leuke DIY bedacht: wandkandelaar van steigerbuis. In deze doe-het-zelf blog leggen we uit hoe je een zelfgemaakte kandelaar kan maken.
Meubels met zwenkwielen

Meubels met zwenkwielen

In sommige gevallen kan het handig zijn om meubels van steigerbuis verrijdbaar te maken. Onder tafels, banken, buitenkeukens en kledingrekken worde...
lampen-verlichting-zwart

Doe-het-zelf: Steigerbuis lamp

Steigerbuis materiaal wordt niet alleen voor meubels en grotere projecten gebruikt, maar ook voor wat kleinere constructies. Een steigerbuis lamp is hier een voorbeeld van. Er zijn verschillende manieren om een industriële lamp te maken van steigerbuizen. In de deze blog laten we je een aantal voorbeelden zien inclusief bouwtips.
Steigerbuis diameters en wanddiktes

Steigerbuis diameters en wanddiktes

De steigerbuizen zijn in verschillende materialen beschikbaar: gegalvaniseerd staal, aluminium, zwart staal en vierkant. Alle buizen zijn uitstekend geschikt voor binnen en buiten toepassingen. Lees hier alle informatie over de buizen, wanddiktes en buisdiameters.
tuinmeubel van steigerbuis maken

3 x tuinmeubel maken van steigerbuis

Steigerbuizen en tuinmeubels gaan erg goed samen. Alle soorten steigerbuizen en buiskoppelingen zijn geschikt voor buitengebruik. Favoriete constructies en meubels kunnen ook voor buiten gemaakt worden, zoals een tafel, loungebank, tuinbank, buitenkeuken en meer. In deze blog laten we een top 3 van de meest gemaakte steigerbuisconstructies voor buiten zien. We geven ook handige bouwtips voor het zelf maken van een tuinmeubel!
Alles over reclameframes van steigerbuis

Alles over reclameframes van steigerbuis

Langs de weg kom je veel reclameframes tegen die gemaakt zijn van steigerbuis. Veel bedrijven maken al gebruik van een steigerbuis reclameframe. De frames zijn sterkweerbestendig en kunnen op maat worden gemaaktWij bieden een ruim assortiment reclameframes en alle toebehoren aan. Lees in de blog meer over de reclameframes. 

Doe-het-zelf: een wandplank van steigerbuis

Doe-het-zelf: een wandplank van steigerbuis

Een wandplank vind je bijna in elke ruimte, in de woonkamer, keuken of op kantoor. Een schap waar je veel spullen op kwijt kan is altijd handig, maar ook leuk om te decoreren.
Er zijn verschillende manieren om een wandplank zelf te maken; je hebt verschillende ontwerpen en materialen om uit te kiezen. In deze doe-het-zelf blog laten we zien hoe je een stevige wandrek maakt van steigerbuis.
Maak een buitenkeuken van steigerbuis

Maak een buitenkeuken van steigerbuis

Buitenkeukens zien we steeds meer, in verschillende soorten en maten. Met een buitenkeuken wordt buiten eten en BBQ’en nog leuker. Bij Steigerbuisstunter ontvangen we regelmatig vragen over het maken van een buitenkeuken van steigerbuis. Voor extra gemak hebben we twee buitenkeukens ontworpen als compleet doe-het-zelf bouwpakket.
Maak een industriële kapstok van steigerbuis

Maak een industriële kapstok van steigerbuis

Industriële kapstokken zijn erg populair en zijn in veel maten en soorten verkrijgbaar. De kapstok die we in de DIY laten zien is een eenvoudig ontwerp die met een aantal onderdelen te maken is. We leggen uit hoe je de kapstok aan de hand van een stappenplan kan maken, inclusief boodschappenlijst. 
Doe-het-zelf: steigerbuis gordijnroede

Doe-het-zelf: steigerbuis gordijnroede

Zelf een gordijnroede maken van steigerbuizen en buiskoppelingen? Met een paar stappen heb je een gordijnroede op maatIn deze DIY laten we 3 verschillende manieren zien hoe je gordijnroede kan maken, inclusief materialen lijst en montage tips. 
Maak een steigerbuis kledingrek in 5 stappen

Maak een steigerbuis kledingrek in 5 stappen

In deze DIY laten we zien hoe je een industrieel kledingrek zelf kan maken. Aan de hand van een boodschappenlijstje en een stappenplan maak je eenvoudig je eigen steigerbuizen kledingrek. In de blog vind je ook een handige bouwhulp en bouwpakket!