Een eigen steigerbuis bar maken in huis?

Een eigen steigerbuis bar maken in huis?

Wil je een bar maken in huis? In deze blog vind je handige tips waar je misschien nog niet aan had gedacht.

tuinmeubel van steigerbuis maken

3 x tuinmeubel maken van steigerbuis

Steigerbuizen en tuinmeubels gaan erg goed samen. Alle soorten steigerbuizen en buiskoppelingen zijn geschikt voor buitengebruik. Favoriete constructies en meubels kunnen ook voor buiten gemaakt worden, zoals een tafel, loungebank, tuinbank, buitenkeuken en meer. In deze blog laten we een top 3 van de meest gemaakte steigerbuisconstructies voor buiten zien. We geven ook handige bouwtips voor het zelf maken van een tuinmeubel!
lampen-verlichting-zwart

Doe-het-zelf: Steigerbuis lamp

Steigerbuis materiaal wordt niet alleen voor meubels en grotere projecten gebruikt, maar ook voor wat kleinere constructies. Een steigerbuis lamp is hier een voorbeeld van. Er zijn verschillende manieren om een industriële lamp te maken van steigerbuizen. In de deze blog laten we je een aantal voorbeelden zien inclusief bouwtips.
Maak een buitenkeuken van steigerbuis

Maak een buitenkeuken van steigerbuis

Buitenkeukens zien we steeds meer, in verschillende soorten en maten. Met een buitenkeuken wordt buiten eten en BBQ’en nog leuker. Bij Steigerbuisstunter ontvangen we regelmatig vragen over het maken van een buitenkeuken van steigerbuis. Voor extra gemak hebben we twee buitenkeukens ontworpen als compleet doe-het-zelf bouwpakket.
Maak een industriële kapstok van steigerbuis

Maak een industriële kapstok van steigerbuis

Industriële kapstokken zijn erg populair en zijn in veel maten en soorten verkrijgbaar. De kapstok die we in de DIY laten zien is een eenvoudig ontwerp die met een aantal onderdelen te maken is. We leggen uit hoe je de kapstok aan de hand van een stappenplan kan maken, inclusief boodschappenlijst. 
Doe-het-zelf: steigerbuis gordijnroede

Doe-het-zelf: steigerbuis gordijnroede

Zelf een gordijnroede maken van steigerbuizen en buiskoppelingen? Met een paar stappen heb je een gordijnroede op maatIn deze DIY laten we 3 verschillende manieren zien hoe je gordijnroede kan maken, inclusief materialen lijst en montage tips. 
7 x Populaire steigerbuis meubels

7 x Populaire steigerbuis meubels

Meubels en constructies van steigerbuis zie je steeds meer, niet alleen bij mensen thuis maar ook in winkels en restaurants. Door het grote aanbod steigerbuizen en buiskoppelingen zijn de meest uiteenlopende projecten mogelijk. In deze blog laten we 7 meubels ter inspiratie zien die het meest worden gemaakt door onze klanten. 

Doe-het-zelf: steigerbuis kapstok op maat

Doe-het-zelf: steigerbuis kapstok op maat

De kapstok is misschien wel een van de meest gemaakte constructies van steigerbuis materiaal. De voordelen hiervan zijn dat de buizen van de kapstok op maat gezaagd kunnen worden en het heeft strak en stoer uiterlijk. 

In deze blog vind je informatie over verschillende soorten kapstokken, de bouwpakketten en praktische bouwtips. 

Zelf tafel maken van steigerbuis

Zo maak je een steigerbuis tafel

Een tafel is een van de meest gemaakte constructies van steigerbuis. Een tafel van steigerbuis is stevig, makkelijk in elkaar te zetten en kan op maat gemaakt worden. Lees in deze blog alles over de bouwpakketten tafels en tips voor het maken van een tafel. 
Kast van steigerbuis

Een kast van steigerbuis maken

Benieuwd hoe je een kast maakt van steigerbuizen? Lees hier alle tips voor het maken van verschillende kasten, zoals een boekenkast, stellingkast en een TV-meubel.
Trapleuning zwarte steigerbuizen

Doe-het-zelf: trapleuning van steigerbuis

Een stijlvolle en strakke trapleuning van steigerbuis is erg eenvoudig en betaalbaar. De buizen kunnen helemaal op maat besteld worden en in een paar stappen is de trapleuning gemonteerd.
Een fitness constructie van steigerbuis

Fitnesstoestel van steigerbuis

Een fitnesstoestel helemaal op maat voor in je tuin of huis? Met steigerbuizen en koppelingen is het mogelijk, het is stevig en weerbestendig. Je kan er verschillende fitness constructies van maken.