Kast van steigerbuis

4 x een kast van steigerbuis

Benieuwd hoe je een kast maakt van steigerbuizen? Lees hier alle tips voor het maken van verschillende kasten, zoals een boekenkast, stellingkast en een TV-meubel.
Een fitness constructie van steigerbuis

Fitnesstoestel van steigerbuis

Een fitnesstoestel helemaal op maat voor in je tuin of huis? Met steigerbuizen en koppelingen is het mogelijk, het is stevig en weerbestendig. Je kan er verschillende fitness constructies van maken.
Een kledingrek van steigerbuis maken

Een kledingrek van steigerbuis maken

Opzoek naar een op maat gemaakte kledingrek? In een DIY leggen we uit hoe je dit verrijdbare kledingrek van steigerbuizen zelf kan maken, inclusief boodschappenlijstje en stappenplan.
Kluscoach-actie: Steigerbuisstunter

Kluscoach-actie: bekijk het resultaat

De winnaars van onze kluscoach-actie 2018 wilde graag een overkapping en speeltoestel van steigerbuis in de tuin. Hier lees je hoe we te werk zijn gegaan.
Maak een tafel van steigerbuis in 4 eenvoudige stappen

Maak een tafel van steigerbuis in 4 eenvoudige stappen

Zelf een tafel maken van steigerbuizen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Aan de hand van 4 stappen leggen we uit hoe je snel en eenvoudig een tafel op maat kan maken.
Steigerbuis kantoormeubelen voor je werkplek

Steigerbuis kantoormeubelen voor je werkplek

Met steigerbuizen zijn er veel mogelijkheden om zelf je kantoormeubelen te maken. Het kan geheel naar eigen smaak, op maat en het is betaalbaar. We laten je in deze blog een aantal voorbeelden zien ter inspiratie.