Op deze pagina vind je inspiratie voor een steigerbuis kast of kledingrek. Je kan het meubel helemaal op maat maken, jij bepaalt de gewenste afmetingen en wij zagen de buizen voor je op maat. Met het ruime assortiment buiskoppelingen en buizen ontwerp je je eigen unieke kast. Ga je liever voor een kant-en-klaar pakket? We hebben ook doe-het-zelf bouwpakketten.

Zie op deze pagina de bouwpakketten, inspiratie album en handige blogs.

>

Doe-het-zelf pakketten

Bekijk alle

Steigerbuis kledingrek en kast als compleet bouwpakket. Personaliseer je eigen meubel, kies de gewenste afmeting en wij zagen de buizen voor je op maat.

Bouwpakket Kledingrek TessBouwpakket Kledingrek Tess
Bouwpakket Kledingrek Tess
Vanaf €172.- incl. btw
Vanaf €143.- excl. btw
Bouwpakket kledingrek SoofBouwpakket kledingrek Soof
Bouwpakket kledingrek Soof
Vanaf €269.- incl. btw
Vanaf €223.- excl. btw
Bouwpakket Kledingkast LenBouwpakket Kledingkast Len
Bouwpakket Kledingkast Len
Vanaf €342.- incl. btw
Vanaf €283.- excl. btw

Inspiratie Foto's

Inspiratie blogs

  1. Kast van steigerbuis
  2. Maak een steigerbuis kledingrek in 5 stappen
  3. Buislengtes berekenen steigerbuis

Kast en kledingrek van steigerbuis maken

Er zijn veel verschillende soorten en maten kasten, denk aan een boekenkast, stellingkast of kledingkast. Je kan ook voor een eenvoudig kledingrek gaan die weinig ruimte inneemt. Een steigerbuis meubel past perfect in elke ruimte, je kan namelijk het ontwerp en de afmetingen zelf bepalen. 

Sterke en stevige constructies 

Een kast moet stevig zijn en kan veel gewicht dragen, steigerbuismateriaal is hier geschikt voor. Bij het maken van een steigerbuis kast gebruikt je stalen buizen. Voor extra stevigheid kan je de kast aan de vloer, muur of aan plafond vast maken. Dit geldt ook voor kledingrekken. Met extra montage voorkom je dat de constructie gaat bewegen of dat eventueel de buizen gaan doorhangen. Er zijn ook stevige ontwerpen voor een vrijstaand meubel, mocht boren geen optie zijn. 

Eigen ontwerp kledingrek of bouwpakket

Voor vrijstaande kledingrekken hebben we verschillende doe-het-zelf bouwpakketten. Met een bouwhulp en inbussleutel zet je eenvoudig jouw steigerpijp kledingrek in elkaar. Bij een inloopkast komt maatwerk kijken, bij steigerbuisstunter bestel je je steigerbuizen nauwkeurig op maat. Wij zagen de buizen, vanaf 100 cm gratis, op maat. Zo past het perfect in elke ruimte.

Snelle levering

Bestel de steigerbuizen en buiskoppelingen eenvoudig en snel online. Alle producten zijn uit voorraad leverbaar. Je ontvangt je bestelling gemiddeld binnen 2 werkdagen thuis.