Direct uit voorraad leverbaar

Gemiddeld binnen 2 dagen in huis

Ruim assortiment

Meer dan 75 types in 6 diameters

Hulp en advies

Bij het kiezen van de juiste koppeling

 

Het assortiment en gebruik van buiskoppelingen

Wij hebben het grootste assortiment buiskoppelingen, met meer dan 75 types. De koppelingen zijn in het gegalvaniseerd staal, zwart en vierkant verkrijgbaar. Met ons aanbod maak je de meest uiteenlopende steigerbuisconstructies.

De steigerbuis koppelingen zijn van de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Ze voldoen aan de TÜV certificering en voldoen daarmee aan de kwaliteits- en veiligheids eisen. De buiskoppelingen zijn zeer gemakkelijk in het gebruik door de geïntegreerde stelschroef. Door enkel de stelschroeven vast te draaien zit de buiskoppeling goed vast op de steigerbuis.

Let op: zorg voor de juiste maat inbussleutel om te voorkomen dat de stelschroef wordt stuk gedraaid. Inbussleutels zijn mee te bestellen op de website. Bij de inbussleutels lees je meer informatie over de maten.

Wist je dat? Dat wij naast ons uitgebreide assortiment koppelingen ook steigerbuizen, hout en accessoires verkopen om je project compleet te maken. Je hoeft niet meer naar de bouwmarkt, bestel alles online bij steigerbuisstunter.

Voor extra gemak bieden wij ook complete doe-het-zelf bouwpakketten meubels en reclameframes aan, alle onderdelen zijn al voor je samengesteld. 

 

Blog posts

Bekijk meer..
Alles over buiskoppelingen

Alles over buiskoppelingen

Wat is een buiskoppeling? De herkomst van de huidige buiskoppelingen is niet exact bekend maar eind jaren 50 zag men een opkomst van dergelijke kop...
Kies de juiste diameter steigerbuis

Kies de juiste diameter steigerbuis

Steigerbuizen zijn niet alleen in verschillende materialen en lengtes beschikbaar, maar ook in verschillende buisdiameters. In het assortiment hebb...
Zwarte steigerbuizen & buiskoppelingen

Zwarte steigerbuizen & buiskoppelingen

De afgelopen jaren hebben we bij Steigerbuisstunter regelmatig ons assortiment uitgebreid om aan de wensen van onze klanten te voldoen. Onze zwarte...