Snelle levering

Direct uit voorraad leverbaar

Buiskoppelingen < 12:00u besteld. Zelfde dag verzonden (op werkdagen, excl. buizen)

Buiskoppelingen

Ruim assortiment koppelingen

Meer dan 75 types in 6 diameters

Advies steigerbuizen

Hulp en advies

Bij het kiezen van de juiste koppeling

Het assortiment buiskoppelingen

Wij hebben het grootste assortiment buiskoppelingen, met meer dan 75 types. De buiskoppelingen zijn in het gegalvaniseerd staal, zwart en vierkant verkrijgbaar.

Met ons aanbod maak je de meest uiteenlopende steigerbuisconstructies. Er worden veel meubels gemaakt van steigerbuizen, denk aan tafels, kapstokken, kasten en nog veel meer. Grotere projecten worden er ook gemaakt, zoals veranda’s, overkappingen en hekwerken.

Voor extra gemak bieden wij complete doe-het-zelf bouwpakketten aan voor meubels en reclameframes. In het pakket zijn alle steigerbuis koppelingen al voor je samengesteld. 

Gebruik van steigerbuis koppelingen

De buiskoppelingen (ook wel buisklemmen of koppelstukken genoemd) zijn van de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Ze voldoen aan de TÜV certificering en voldoen daarmee aan de kwaliteits- en veiligheidseisen. Een buiskoppeling is zeer gemakkelijk in het gebruik door de geïntegreerde stelschroef. Door enkel de stelschroeven vast te draaien zit de buiskoppeling goed vast op de steigerbuis.

Let op: zorg voor de juiste maat inbussleutel om te voorkomen dat de stelschroef in de steigerbuisklem wordt stuk gedraaid. Inbussleutels zijn mee te bestellen op de website. Bij de inbussleutels lees je meer informatie over de maten.

Wist je dat? Wij verkopen accessoires om jouw project helemaal compleet te maken. Je kan bij ons terecht voor wielen, hout en sinds kort voor schroeven en bouten. Je hoeft niet meer naar de bouwmarkt, bestel alles online bij steigerbuisstunter.

 

Beste Service

Klanten beoordelen ons gemiddeld met 5 sterren.

Snelle verzending

Direct uit voorraad geleverd
Bekijk onze levertijd.

Particulier én zakelijk

Snel en gemakkelijk bestellen via de webshop.

Blog posts

Bekijk meer..
Alles over buiskoppelingen

Alles over buiskoppelingen - FAQ

In deze blog vertellen we alles over ons ruime assortiment buiskoppelingen. Wat is een buiskoppeling? Hoe kan je de koppelingen het beste toepassen?
Kies de juiste diameter steigerbuis

Kies de juiste diameter steigerbuis

Hulp nodig met kiezen van de juiste buisdiameter? Lees hier alle handige informatie en tips over de 6 diameters. Daarnaast lichten we verschillende constructies toe die veel gemaakt worden met daarbij de juiste diameter steigerbuis.
Buisdiameter-steigerbuis-zwart

Handige bouwtips voor jouw steigerbuis project!

We ontvangen regelmatig vragen over een ontwerp of over de producten. De meeste vragen die we ontvangen gaan over het monteren van de constructie, materiaalkeuze en bepalen van de juiste buisdiameter of buislengte. In deze blog hebben we verschillende (bouw) tips voor je op een rijtje gezet, waar je direct mee aan de slag kan.