Direct uit voorraad leverbaar

Gemiddeld binnen 2 dagen in huis

Ruim assortiment koppelingen

Meer dan 75 types in 6 diameters

Hulp en advies

Bij het kiezen van de juiste koppeling

 

Het assortiment buiskoppelingen

Wij hebben het grootste assortiment steigerbuis koppelingen, met meer dan 75 types. De koppelingen zijn in het gegalvaniseerd staal, zwart en vierkant verkrijgbaar.

Met ons aanbod maak je de meest uiteenlopende steigerbuisconstructies. Van steigerbuis worden er veel meubels gemaakt, denk aan tafels, kapstokken, kasten en nog veel meer. Ook grotere projecten worden er gemaakt, zoals veranda’s, overkappingen en hekwerken.

Voor extra gemak bieden wij complete doe-het-zelf bouwpakketten meubels en reclameframes aan, alle onderdelen zijn al voor je samengesteld. 

Gebruik van koppelstukken

De buiskoppelingen zijn van de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Ze voldoen aan de TÜV certificering en voldoen daarmee aan de kwaliteits- en veiligheids eisen. De koppelstukken zijn zeer gemakkelijk in het gebruik door de geïntegreerde stelschroef. Door enkel de stelschroeven vast te draaien zit de buiskoppeling goed vast op de steigerbuis.

Let op: zorg voor de juiste maat inbussleutel om te voorkomen dat de stelschroef in de steigerbuisklem wordt stuk gedraaid. Inbussleutels zijn mee te bestellen op de website. Bij de inbussleutels lees je meer informatie over de maten.

Wist je dat? Wij verkopen accessoires om jouw project helemaal compleet te maken. Je kan bij ons terecht voor wielen, hout en sinds kort voor schroeven en bouten. Je hoeft niet meer naar de bouwmarkt, bestel alles online bij steigerbuisstunter.

 

 

Blog posts

Bekijk meer..
Alles over buiskoppelingen

Alles over buiskoppelingen

In deze blog vertellen we alles over ons ruime assortiment buiskoppelingen. Wat is een buiskoppeling? Hoe kan je de koppelingen het beste toepassen?
Kies de juiste diameter steigerbuis

Kies de juiste diameter steigerbuis

Hulp nodig met kiezen van de juiste buisdiameter? Lees hier alle handige informatie en tips over de 6 diameters. Daarnaast lichten we verschillende constructies toe die veel gemaakt worden met daarbij de juiste diameter steigerbuis.
Zwarte steigerbuis & buiskoppeling

Zwarte steigerbuis & buiskoppeling

Lees hier alles over de zwarte steigerbuizen en buiskoppelingen, zoals het materiaal, het assortiment en we laten een aantal toepassingen zien.