Profiteren van een korting op buiskoppelingen of van een steigerbuis aanbieding? Op deze pagina vindt je alle informatie over kortingscodes, actiecodes of andere aanbiedingen. Wij werken niet samen met websites waar actiecode's op vermeld worden.

Zie hieronder alle acties die wij op dit moment hebben, scroll naar beneden voor onze doorlopende foto actie!. 

25% korting op schroeven en bouten
Gebruik code 25%SCH tijdens het bestellen om direct 25% korting op al onze schroeven en bouten te krijgen.
Korting via Nieuwsbrief
Wil je vaker of meer kortingen ontvangen? Onze trouwe volgers ontvangen iedere maand een leuke aanbieding of korting via onze nieuwsbrief. Schrijf je onderaan deze pagina in voor de nieuwsbrief en krijg direct een kortingscode voor een gratis artikel.
200 euro shop tegoed winnen voor buiskoppelingen
Ieder kwartaal geven wij 200 euro shoptegoed weg. Stuur ons de foto's van jouw steigerbuis project per e-mail (info@steigerbuisstunter.nl) of deel ze via Instagram of Facebook met de hashtag #mijnsteigerbuisproject.
Zorg voor een mooie foto voor de meeste kans om te winnen. Dus let op op de belichting (daglicht is het beste), omgeving (opgeruimd en niet te veel accessoires) en digitale kwaliteit (stuur de originele foto, zonder te bewerken of via whatsapp te versturen).
Ieder kwartaal kiezen wij een winnaar uit alle ingezonden foto's. Deze foto zal dan op onze kanalen te zien zijn ter inspiratie voor anderen.
Klik hier om de actievoorwaarden als PDF te downloaden

Meld je aan voor de inspiratiemail

Meld je aan voor maandelijkse inspiratie in je mailbox. Ontvang nog meer inspiratie, kortingen, bouwtips en meer.

Wij houden ook niet van spam, we sturen maximaal 1 inspiratiemail per maand. Uitschrijven kan altijd nog!