Profiteren van een korting op buiskoppelingen of van een steigerbuis aanbieding? Op deze pagina vindt je alle informatie over kortingscodes, actiecodes of andere aanbiedingen.

Zie hieronder alle acties die wij op dit moment hebben. Wij werken niet samen met websites waar actiecode's op vermeld worden.

25% korting op schroeven en bouten

Gebruik code 25%SCH tijdens het bestellen om direct 25% korting op al onze schroeven en bouten te krijgen.

Korting via Nieuwsbrief

Wil je vaker of meer kortingen ontvangen? Onze trouwe volgers ontvangen iedere maand een leuke aanbieding of korting via onze nieuwsbrief. Schrijf je onderaan deze pagina in voor de nieuwsbrief en krijg direct een kortingscode voor een gratis artikel.

200 euro shop tegoed winnen voor buiskoppelingen

Ieder kwartaal geven wij 200 euro shoptegoed weg. Het enige wat je hoeft te doen is een foto te maken van jouw steigerbuis project en deze te delen met ons via Facebook of Instagram met #mijnsteigerbuisproject en @steigerbuisstunter.
Geen facebook of instagram? Mail het dan naar info@steigerbuisstunter.nl o.v.v. Foto winactie.

Zorg voor een mooie foto voor de meeste kans om te winnen. Dus let op op de belichting (daglicht is het beste), omgeving (opgeruimd en niet te veel accessoires) en digitale kwaliteit (stuur de originele foto, zonder te bewerken of via whatsapp te versturen). 

Ieder kwartaal kiezen wij een winnaar uit alle ingezonden foto's. Deze foto zal dan op onze kanalen te zien zijn ter inspiratie voor anderen.

Klik hier om de actievoorwaarden als PDF te downloaden

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Vol met inspiratie, het laatste nieuws en leuke kortingen!
Maximaal 1 nieuwsbrief per maand en je mag je altijd weer uitschrijven