Direct uit voorraad leverbaar

Gemiddeld binnen 2 dagen in huis.
*Tijdelijk langere levertijd.*

Steigerbuis op maat gezaagd

Gratis op maat gezaagd vanaf 100 cm

Hulp en advies

Bij het berekenen van de juiste lengtes

Steigerbuis op maat gezaagd

Steigerbuisstunter heeft een ruim aanbod van hoge kwaliteit steigerbuizen voor de laagste prijs. In het assortiment bieden wij diverse materialen steigerbuis aan, zoals gegalvaniseerd, zwart staal, aluminium en vierkant. Wij zagen de steigerbuizen op maat, gratis vanaf 100 cm.

Kies eerst het materiaal, de kleur en vervolgens de buisdiameter. Bij het artikel vul je de gewenste buislengte in en de exacte prijs wordt dan weergegeven.

Steigerbuisstunter is expert op gebied van steigerbuizen. Wij bieden een uitstekende en snelle service aan voor scherpe prijzen. Koop je steigerbuis online, laat het op maat zagen en het wordt snel thuis geleverd.

Onze steigerbuis groothandel is beschikbaar voor particuliere en zakelijke klanten in Nederland, België en Duitsland.

Assortiment en toepassingen met steigerbuizen

Naast de steigerbuizen bieden wij ook een een ruim assortiment buiskoppelingen aan. De buizen en koppelingen zijn leverbaar in verschillende diameters en materialen. Door het grote aanbod is bijna elke constructie mogelijk!

Van steigerpijp worden er veel meubels gemaakt, denk aan tafels, kapstokken, kasten en nog veel meer. Meubels worden vaak gemaakt van zwart steigerbuis, voor een strakke en industriële look. Grotere projecten zijn ook mogelijk met onze buizen, zoals veranda’s, overkappingen, hekwerken en andere diverse buizenframes.

Voor extra gemak bieden wij doe-het-zelf bouwpakketten meubels en reclameframes op maat aan, alle onderdelen zijn al voor je samengesteld.
Heb je hulp nodig bij jouw steigerbuisproject? Neem dan eens een kijkje op onze blogpagina voor meer informatie en bouwtips of neem contact met ons op.

Wist je dat? Wij verkopen accessoires om jouw project helemaal compleet te maken. Je kan bij ons terecht voor wielen, hout en sinds kort voor schroeven en bouten. Je hoeft niet meer naar de bouwmarkt, bestel alles online bij steigerbuisstunter.

 

Blog posts

Bekijk meer..
Kies de juiste diameter steigerbuis

Kies de juiste diameter steigerbuis

Hulp nodig met kiezen van de juiste buisdiameter? Lees hier alle handige informatie en tips over de 6 diameters. Daarnaast lichten we verschillende constructies toe die veel gemaakt worden met daarbij de juiste diameter steigerbuis.
Buisdiameter-steigerbuis-zwart

Handige bouwtips voor jouw steigerbuis project!

We ontvangen regelmatig vragen over een ontwerp of over de producten. De meeste vragen die we ontvangen gaan over het monteren van de constructie, materiaalkeuze en bepalen van de juiste buisdiameter of buislengte. In deze blog hebben we verschillende (bouw) tips voor je op een rijtje gezet, waar je direct mee aan de slag kan. 
Buislengtes Berekenen - Steigerbuis

Buislengtes Berekenen - Steigerbuis

Handleiding voor het berekenen van de juiste lengte steigerbuis. Bereken zelf wat je nodig hebt voor o.a. tafels, kasten, gordijn- kledingroedes en reclameframes.