Direct uit voorraad leverbaar

Gemiddeld binnen 2 dagen in huis

Op maat gezaagd

Gratis op maat gezaagd vanaf 100 cm

Hulp en advies

Bij het berekenen van de juiste lengtes

Steigerbuis | Gegalvaniseerd staal

Steigerbuis | Aluminium

Steigerbuis | Zwart staal

Steigerbuis | Vierkant staal

 

Assortiment en service

Wij zagen de buizen voor je op maat, gratis vanaf 100 cm. De prijzen worden per meter aangegeven. Vul bij het product de gewenste buislengte in en de exacte prijs wordt dan weergegeven. 

Wist je dat? Dat wij naast ons uitgebreide assortiment buizen en buiskoppelingen, ook accessoires en hout verkopen om het project compleet te maken. Je hoeft niet meer naar de bouwmarkt, bestel alles online bij steigerbuisstunter. Voor extra gemak bieden wij ook complete doe-het-zelf bouwpakketten  en reclameframes aan, alle onderdelen zijn al voor je samengesteld.  

Steigerbuisstunter is expert op gebied van steigerbuizen. Wij bieden een uitstekende en snelle service aan voor scherpe prijzen. Alle steigerbuizen online besteld, op maat gezaagd en snel geleverd. Wij zijn er zowel voor particuliere als zakelijke klanten. 

 

Blog posts

Bekijk meer..
Kies de juiste diameter steigerbuis

Kies de juiste diameter steigerbuis

Steigerbuizen zijn niet alleen in verschillende materialen en lengtes beschikbaar, maar ook in verschillende buisdiameters. In het assortiment hebb...
Alles over steigerbuis

Alles over steigerbuis

Wat is steigerbuis? Steigerbuis is een duurzaam product dat jaren mee zal gaan. Het is oorspronkelijk gebruikt als sterker alternatief voor de hout...
Buislengtes Berekenen - Steigerbuis

Buislengtes Berekenen - Steigerbuis

Handleiding voor het berekenen van de juiste lengte steigerbuis. Bereken zelf wat u nodig heeft voor o.a. tafels, kasten, gordijn- kledingroedes en reclameframes.