Direct uit voorraad leverbaar

Gemiddeld binnen 2 dagen in huis

Op maat gezaagd

Gratis op maat gezaagd vanaf 100 cm

Hulp en advies

Bij het berekenen van de juiste lengtes

Steigerbuis | Gegalvaniseerd staal

Steigerbuis | Aluminium

Steigerbuis | Zwart staal

Steigerbuis | Vierkant staal

 

Service

Wij zagen de buizen voor je op maat, gratis vanaf 100 cm. De prijzen worden per meter aangegeven. Vul bij het product de gewenste buislengte in en de exacte prijs wordt dan weergegeven. 

Steigerbuisstunter is expert op gebied van steigerbuizen. Wij bieden een uitstekende en snelle service aan voor scherpe prijzen. Koop je  steigerbuizen online, laat het op maat zagen en het wordt snel geleverd. Wij zijn er zowel voor particuliere als zakelijke klanten.

Assortiment en toepassingen 

Naast de steigerbuizen bieden wij ook een een ruim assortiment buiskoppelingen aan. De buizen en koppelingen zijn leverbaar in verschillende diameters en materialen. Door het grote aanbod is bijna elke constructie mogelijk!

Van steigerbuis worden er veel meubels gemaakt, denk aan tafels, kapstokken, kasten en nog veel meer. Ook grotere projecten worden er gemaakt, zoals veranda’s, overkappingen en hekwerken. 

Voor extra gemak bieden wij ook doe-het-zelf bouwpakketten meubels en reclameframes op maat aan, alle onderdelen zijn al voor je samengesteld. 

Heb je hulp nodig bij jouw steigerbuisproject? Neem dan eens een kijkje op onze blogpagina voor meer informatie of neem contact met ons op. 

Wist je dat? Wij verkopen ook accessoires om jouw project helemaal compleet te maken. Je kan bij ons terecht voor wielen, hout en sinds kort ook voor schroeven en bouten. Je hoeft niet meer naar de bouwmarkt, bestel alles online bij steigerbuisstunter. 

 

Blog posts

Bekijk meer..
Kies de juiste diameter steigerbuis

Kies de juiste diameter steigerbuis

Hulp nodig met kiezen van de juiste buisdiameter? Lees hier alle handige informatie en tips over de 6 diameters. Daarnaast lichten we verschillende constructies toe die veel gemaakt worden met daarbij de juiste diameter steigerbuis.
Alles over steigerbuis

Alles over steigerbuis

Vindt hier alle aanvullende informatie over de steigerbuizen, zoals de dikte van de buizen, verschillende buisdiameters en de materiaalkeuze.
Buislengtes Berekenen - Steigerbuis

Buislengtes Berekenen - Steigerbuis

Handleiding voor het berekenen van de juiste lengte steigerbuis. Bereken zelf wat je nodig hebt voor o.a. tafels, kasten, gordijn- kledingroedes en reclameframes.