Zwarte steigerbuis & buiskoppelingen

Alles over zwarte steigerbuizen en koppelingen

De afgelopen jaren hebben we bij Steigerbuisstunter regelmatig ons assortiment uitgebreid om aan de wensen van onze klanten te voldoen. Onze zwarte steigerbuizen en zwarte buiskoppelingen zijn hier een mooi voorbeeld van. Het assortiment is verkrijgbaar in drie varianten: steigerbuis zwart rond, steigerbuis aluminium zwart en steigerbuis zwart vierkant

Deze collectie past goed bij de behoefte van o.a. stand- en interieur- bouwers aan zwarte buizen en koppelingen met een hoogwaardig afwerkingsniveau. Omdat deze steigerbuizen en koppelingen ook goed passen in de huidige woontrends worden deze voornamelijk gebruikt voor meubels. In deze blog vind je informatie over en inspiratie voor het werken met de zwarte steigerbuis.

Zwarte afwerking

Onze zwarte koppelstukken en buizen krijgen hun kleur via de duurzame KTL lakmethode. Deze methode wordt ook wel elektrostatisch dompellakken genoemd. Dit geeft de buizen en buiskoppelingen een kras- en stootvaste beschermlaag. De afwerking laat zich het best omschrijven als zijdeglans en is meer mat dan glanzend. De laklaag biedt een hoge mate van corrosiebestendigheid en is beschermd tegen UV-straling, daarom ook geschikt voor buitengebruik.. Daarnaast zijn de buizen en koppelingen ook niet gegalvaniseerd.

Zwart staal steigerbuis en buiskoppelingen

Steigerbuis zwart assortiment

Steigerbuis zwart rond is beschikbaar in vijf verschillende buisdiameters: 21,3 mm, 26,9 mm, 33,7 mm, 42,4 mm en 48,3 mm. De buis kan besteld worden met een maximale lengte van 300 cm. 

De aluminium buis is leverbaar in vier buisdiameters: 26,9 mm, 33,7 mm, 42 mm en 48 mm. De buis kan tot een maximum lengte van 600 cm besteld worden.  

Steigerbuis vierkant zwart is er in de afmeting 25 x 25 mm. De buis kan tot een maximum lengte van 600 cm besteld worden.  

Toepassingen

Onze mat zwarte steigerpijp en buiskoppelingen zijn in het bijzonder geschikt voor binnentoepassingen waarbij een hoog afwerkingsniveau gewenst is. Denk hierbij aan horeca en winkel inrichting, toepassing op beursstands en in het interieur van de woning. Kapstokken, kasten, tafels en trapleuningen worden vaak gemaakt van deze steigerbuizen. De zwarte coating geeft het product een strakke uitstraling terwijl het industriële karakter grotendeels behouden blijft. Voor een unieke uitstraling kan er ook met een combinatie van zwarte en gegalvaniseerde buizen en koppelingen worden gewerkt. Onderstaand vind je enkele recente projecten van onze klanten. Natuurlijk zijn we ook erg benieuwd naar jouw project. Deel je foto op onze Facebook pagina, Instagram of doe mee aan de foto-actie.

Voor extra gemak bieden wij ook bouwpakketten meubels aan, alle onderdelen zijn al voor je samengesteld. Bij het pakket kan je de gewenste afmeting kiezen, zo heb je een meubels die perfect in jouw ruimte past. We bieden verschillende modellen tafels, kapstokken en kledingrekken/kasten aan. 

Wandkast Zwarte SteigerbuisHanddoekrek zwarte steigerbuisKapstok zwarte steigerbuis

Vragen?

Mocht je nog vragen hebben na het lezen van deze blog, laat het ons dan gerust weten. Wij helpen je graag verder!

Je kan met ons bellen, mailen of chatten.

 

NieuwProductinformatie