Maak je eigen steigerbuis kapstok. Ga aan de slag met een eigen ontwerp of kies voor een compleet doe-het-zelf bouwpakket. Doe hier inspiratie op voor jouw steigerbuisproject. Met het ruime assortiment buiskoppelingen zijn de opties oneindig. De steigerbuizen kunnen geheel op maat besteld worden, wij zagen het voor je op maat!

Zie op deze pagina de bouwpakketten, inspiratie album en handige blogs.

>

Doe-het-zelf pakketten

Bekijk alle

Steigerbuis kapstokken als compleet bouwpakket. Personaliseer je eigen kapstok, kies de gewenste afmeting en wij zagen de buizen voor je op maat.

Favoriet
Bouwpakket Kapstok TiesBouwpakket Kapstok Ties
Bouwpakket Kapstok Ties
Vanaf €36.- incl. btw
Vanaf €30.- excl. btw
Bouwpakket Kapstok BoBouwpakket Kapstok Bo
Bouwpakket Kapstok Bo
Vanaf €126.- incl. btw
Vanaf €104.- excl. btw
Bouwpakket Kapstok VitoBouwpakket Kapstok Vito
Bouwpakket Kapstok Vito
Vanaf €79.- incl. btw
Vanaf €66.- excl. btw
Bouwpakket Kapstok SuusBouwpakket Kapstok Suus
Bouwpakket Kapstok Suus
Vanaf €220.- incl. btw
Vanaf €182.- excl. btw
Bouwpakket Kapstok DaanBouwpakket Kapstok Daan
Bouwpakket Kapstok Daan
Vanaf €222.- incl. btw
Vanaf €184.- excl. btw

Inspiratie Foto's

Inspiratie blogs

  1. Maak een industriële kapstok van steigerbuis
  2. Doe-het-zelf: steigerbuis kapstok op maat
  3. 7 x Populaire steigerbuis meubels
  4. Kies de juiste diameter steigerbuis

Kapstok van steigerbuis maken

Door het ruime assortiment buiskoppelingen zijn er veel mogelijkheden. Er zijn verschillende soorten modellen kapstokken: hangend, staand, compact of met extra opbergruimte. Jij bepaalt de lengtes van de steigerbuizen en wij zagen het voor je op maat. Zo past het perfect in elke ruimte, bijvoorbeeld onder een trap of in een kleine hal.

Doe-het-zelf bouwpakket
We hebben verschillende modellen steigerbuis kapstokken als compleet doe-het-zelf bouwpakket. Alle onderdelen zijn voor je samengesteld. Bij de pakketten kan je een aantal voorkeuren doorgeven om je kapstok te personaliseren. Je hebt keuze uit verschillende afmetingen, soort materiaal, aantal haken en je kan er eventueel steigerhout bij bestellen. Na het bestellen ontvang je direct een bouwtekening in je mailbox voor een snelle montage.

Eigen ontwerp kapstok
Maak zelf een steigerbuis kapstok die helemaal bij jouw interieur past. Ga voor gegalvaniseerde buizen als je een stoer en robuust uiterlijk wilt of ga voor zwarte buizen met een moderne en strakke look. De meeste kapstokken worden gemaakt van buisdiameter 26,9 mm of 33,7 mm.

Het ontwerp kan compact en minimalistisch zijn of robuust en ruim. Dit steigerpijp meubel wordt vaak gemaakt met opbergschappen en met een extra schoenenrek. Voor extra versteviging kan je de kapstok vast maken aan de vloer of muur met voetplaten. Boor je liever niet? Er zijn genoeg ontwerpen voor vrijstaande kapstokken.

Vragen en advies
Heb je vragen over de producten, eigen ontwerp of over een bouwpakket? Laat het ons dan weten, we helpen je graag verder!