Kledingrek-tess-steigerbuis

DIY kledingrek van steigerbuis

Een kledingrek is een populaire constructie om zelf te maken van steigerbuizen en buiskoppelingen. Voor extra gemak hebben we van het kledingrek een compleet doe-het-zelf bouwpakket gemaakt. Het ontwerp heeft een moderne en strakke uitstraling en past in elk interieur. In deze blog vertellen we je alles over het nieuwe bouwpakket. 

Doe-het-zelf bouwpakket kledingrek Tess

Het complete bouwpakket Tess bevat alle buizen en steigerbuis koppelingen die nodig zijn. De buizen worden op maat geleverd. Daarnaast ontvang je ook een inbussleutel, dit is het enige gereedschap wat je nodig hebt om het steigerbuizen kledingrek snel en eenvoudig te monteren

De afmetingen zijn ca. 162 cm x 175 cm en de diepte is ca. 40 cm. Het kledingrek is door de hoogte geschikt om jassen en lange jurken aan op te hangen. Daarnaast bevat de constructie ook een rekje om schoenen op te zetten. Er is een mogelijkheid om steigerbuis haken aan de constructie toe te voegen, ideaal om accessoires aan op te hangen. De hoeveelheid haken kan naar eigen keuze besteld worden. 
Voor een strakke afwerking kunnen er ook afdekdopjes voor op de stelschroeven mee besteld worden. 

Het rek wordt geleverd in buisdiameter 26,9 mm en is beschikbaar in gegalvaniseerd staal of zwart staal.  

Kledingrek-tess-steigerbuis Kledingrek-tess-steigerbuis


Na het bestellen van het kledingrek ontvang je een bouwtekening via de mail. Op de bouwtekening staan alle onderdelen en informatie om de constructie gemakkelijk en snel te monteren. 

Bekijk bouwpakket kledingrek Tess.

Wist je dat? We hebben nog meer doe het zelf bouwpakketten voor extra gemak, zoals tafels, banken en kapstokken. Daarnaast hebben we ook in een DIY uitgelegd hoe je zelf een verrijdbaar kledingrek kan maken. 

Nog meer inspiratie
Opzoek naar meer inspiratie en ideeën? Neem dan een kijkje op de inspiratiepagina voor steigerbuis kledingrekken

Vragen? 

Wil je het model aanpassen of op maat maken? Dat kan, mocht je er vragen over hebben laat het ons dan weten. 

Mocht je nog andere vragen hebben over het bestellen van de producten of over het monteren, je kan ons altijd bellen, mailen of chatten. Wij helpen je graag verder!

Doe-het-zelfNieuw