Doe hier inspiratie op voor een steigerbuis tafel. Ontwerp je eigen tafel van steigerbuizen of ga aan de slag met een van de compleet doe-het-zelf bouwpakketten. Met het ruime assortiment buiskoppelingen zijn de mogelijkheden uiteenlopend. Bestel je tafel in de gewenste afmetingen en wij zagen de buizen voor je op maat!

Zie op deze pagina de bouwpakketten, inspiratie album en handige blogs. 

>

Doe-het-zelf pakketten voor steigerbuis tafels

Bekijk alle

Steigerbuis tafels op maat als compleet bouwpakket. Personaliseer je eigen tafel, bepaal de gewenste afmetingen en wij zagen de buizen voor je op maat.

Favoriet
Bouwpakket Tafel MatsBouwpakket Tafel Mats
Bouwpakket Tuinset Ravi 200x80Bouwpakket Tuinset Ravi 200x80
Bouwpakket Tuinset Ravi 200x80
Vanaf €279.- incl. btw
Vanaf €231.- excl. btw
Bouwpakket Tuinset Ravi 160x80Bouwpakket Tuinset Ravi 160x80
Bouwpakket Tuinset Ravi 160x80
Vanaf €261.- incl. btw
Vanaf €216.- excl. btw

Inspiratie Foto's

Inspiratie blogs

  1. Zelf tafel maken van steigerbuis
  2. Maak een tafel van steigerbuis in 4 eenvoudige stappen
  3. DIY tafelklem van steigerbuis
  4. Buisdiameter-steigerbuis-zwart

Maak een tafel van steigerbuis

Een steigerbuis tafel is sterk en kan op maat gemaakt worden. Het frame kan veel gewicht dragen en door zelf de afmetingen te bepalen benut je optimaal de ruimte. Steigerbuizen tafels koop je hier eenvoudig online. Ga aan de slag met een van de bouwpakketten of doe inspiratie op voor een eigen ontwerp.

Eenvoudige montage
Een tafelframe zet je eenvoudig en snel in elkaar. Voor het monteren van het frame heb je alleen een inbussleutel nodig als gereedschap. Een tafelblad monteer je makkelijk op een voetplaat of bevestigingsring. Bij een bouwpakket ontvang je een handige bouwtekening voor een snelle montage.

Industrieel & modern
Een industriële en robuuste tafel creëer je met gegalvaniseerde ronde of vierkante buizen. De steigerpijpen hebben een stoer uiterlijk. Wil je meer voor een moderne look gaan? Kies dan voor zwart steigerbuis. De zwarte buis heeft een strakke afwerking en geeft de tafel een stijlvol uiterlijk.

Verschillende soorten en maten
De eettafel is veruit het populairste meubel dat gemaakt wordt van steigerbuizen. Maar er worden ook steeds meer verschillende soorten tafels gemaakt, denk aan salontafels, bartafels, bureau’s of een tuintafel.

Steigerbuis verleent zich goed voor buitengebruik. Je kan zowel van de gegalvaniseerde als de zwarte buizen een tuintafel maken. De aluminium buizen zijn ook beschermd tegen alle weersinvloeden, maar zijn minder geschikt voor last dragende constructies.

In een aantal blogs geven we je handige bouwtips voor het maken van een tafel. Mochten er nog vragen zijn over de producten of over een ontwerp laat het ons dan weten, we helpen je graag!