Loungebank van steigerbuis

Bouwpakket loungebank Katoo

Met het mooie weer zitten we graag buiten en het liefst ook comfortabel. Met steigerbuizen en buiskoppelingen worden veel constructies gemaakt voor in de tuin, zo ook bijvoorbeeld een loungebank. Het voordeel is dat een loungebank van steigerbuizen sterk en weerbestendig is.

We hebben interieur blogger Kathelijne, van de blog en instagram Casa Katoo, geholpen met het ontwerpen van de loungebank voor in haar tuin. In deze blog zie je het eindresultaat. Omdat de loungebank erg mooi is geworden hebben we besloten om er een doe-het-zelf bouwpakket van te maken voor extra gemak. 

Loungebank steigerbuis bouwpakket katooLoungebank steigerbuis bouwpakket Katoo

Bouwpakket Loungebank Katoo

Het bouwpakket is beschikbaar in 2 maten, 240 x 240 cm en 180 x 180 cm. Beide afmetingen zijn afgestemd op de standaard afmetingen voor loungekussens (60 cm). Bij het pakket zijn alle koppelingen en buizen al voor je samengesteld. Het bouwpakket kan je snel en eenvoudig in elkaar zetten met de meegeleverde inbussleutel.

Het hout en de kussens voor de bank zitten er niet bij inbegrepen. Je kant het hout in onze webshop bestellen, wij bieden steigerhouten planken aan. Voor beide varianten heb je 10 houten planken nodig. 

Na het bestellen van de loungebank ontvang je een bouwtekening via de mail. Op de bouwtekening staan alle onderdelen en informatie om de loungebank gemakkelijk en snel te monteren. Het enige gereedschap wat je nodig hebt is de meegeleverde inbussleutel. Daarnaast heb je alleen nog een boormachine en de juiste schroeven nodig om de houten planken te monteren op het frame

Op zoek naar een bijpassende tuintafel om de loungeset compleet te maken? Ons bouwpakket van de tafel Stef past hier erg goed bij. 

Benieuwd wat Kathelijne van het eindresultaat vindt? Kathelijne heeft op haar blog geschreven hoe ze het maken van de loungebank en de samenwerking heeft ervaren. 

Steigerbuis loungebank bouwpakket katoo steigerbuis loungebank bouwpakket katoo

Nog meer inspiratie
Opzoek naar meer inspiratie en ideeën? Neem dan een kijkje op de inspiratiepagina voor steigerbuis tuinmeubels.

Vragen?

Wil je een loungebank op maat maken? Dat kan, mocht je er nog vragen over hebben laat het ons dan weten. 

Mocht je nog andere vragen hebben over het bestellen van de producten of over het monteren, je kan altijd bellen, mailen of chatten. Wij helpen je graag verder!

Kijk hier voor meer DIY’s van steigerbuis projecten. 

Doe-het-zelfNieuw