Steigerbuis kantoormeubelen voor je werkplek

Op zoek naar kantoormeubelen?

Bekijk steigerbuis meubilair voor je werkplek

Kantoormeubelen kopen kan betaalbaar en geheel naar eigen smaak. Wij laten je inspiratie zien voor kantoorinrichting van steigerbuis. Heel makkelijk zelf te maken en alles wordt op maat geleverd. Bekijk de inspiratie voor je werkplek met bureau’s, kasten, display’s, vergaderruimte en entree.

Bureau’s

Het bureau staat vaak centraal op je werkplek. De meeste taken voer je uit aan je bureau. Daarom is het belangrijk datdeze helemaal bij je past. Wil jij een verrijdbaar of extra breed bureau? Met steigerbuis zijn deze kantoormeubelen heel betaalbaar in vergelijking met Ikea of Leenbakker.

Steigerbuis bureau kantoormeubel-blogSteigerbuis bureau kantoormeubel-blog

Wil je een steigerbuis bureau maken? Wij helpen je op weg met
“ Hoe maak je een bureau in 4 eenvoudige stappen.”

Kasten

Met kantoormeubelen zorg je voor genoeg opbergruimte op je werkplek. Je hebt een plek nodig voor boeken, administratie of de printer. Met steigerbuis maak je een simpele boekenkast met industriële look. Of je maakt een ikea kast af met poten van steigerbuis.

Steigerbuis Bureau Kast kantoormeubelen-blogSteigerbuis Kast kantoormeubelen-blogSteigerbuis Poten Kast kantoormeubelen-blog

Display mogelijkheden

Er zijn veel display mogelijkheden met steigerbuis. Je wilt aan klanten je bedrijfslogo en producten laten zien. Daarnaast moet het passen bij de inrichting van je kantoor of praktijk.

We laten je voorbeelden zien van betaalbare reclameframes. En verschillende manieren om producten een plek te geven in je kantoorinrichting.

Steigerbuis Productendisplay kantoormeubelen-blogSteigerbuis Productendisplay Kast kantoormeubelen-blogSteigerbuis Spandoek Display kantoormeubelen-blog

Steigerbuis Reclameframe kantoormeubelen-blog

Bekijk hieronder meer inspiratie, met kantoormeubelen voor de vergaderruimte en entree.

Kantoormeubelen in de vergaderruimte

Een mooie vergaderruimte doet wonderen voor de productiviteit. Dat vraagt niet alleen om een vergadertafel van steigerbuis, maar ook om presentatiemogelijkheden. Inspiratie voor kantoormeubelen in de vergaderruimte.

Steigerbuis Vergadertafel kantoormeubelen-blogSteigerbuis Tafel Vergadering kantoormeubelen-blogSteigerbuis Scherm Standaard kantoormeubelen-blog

Kantoormeubelen in de entree

De entree is de eerste plek die je ziet. Bij de entree hoort een kapstok en je kan er nog veel meer gebruiken. Denk aan een kast, bank of paraplu-emmer van steigerbuis. Samen wordt het een functionele plek die je welkom laat voelen. 

Steigerbuis Kapstok kantoormeubelen-blogKapstok Hoek kantoormeubelen-blogSteigerbuis Halmeubel kantoormeubelen-blog

Wij hopen dat deze inspiratie je verder helpt met het maken van mooie en betaalbare kantoormeubelen.

Benieuwd naar de verschillende soorten steigerbuis? Lees hier "Alles over steigerbuizen".

 

Inspiratie