Steigerbuis kantoormeubelen voor je werkplek

Kantoormeubelen van steigerbuizen

Kantoormeubelen van steigerbuizen maken is betaalbaar en kan geheel naar eigen smaak. Wij laten je inspiratie zien voor kantoorinrichting van steigerbuis. Heel makkelijk zelf te maken en alles wordt op maat geleverd, wij zagen de buizen voor je op maat. Bekijk de inspiratie voor je werkplek met bureau’s, kasten, vergadertafels en kapstokken. Steigerbuis materiaal kan ook heel goed voor jouw werkplek thuis of thuiskantoor.

Bureau van steigerbuis

Het bureau staat vaak centraal bij inrichten van de werkplek op kantoor of thuis. De meeste taken voer je uit aan je bureau. Daarom is het belangrijk dat deze helemaal bij je past. Wil jij een verrijdbaar of extra breed bureau? De maten geef je zelf door en wij zagen ze op maat. In vergelijking met andere meubelzaken zijn meubels van steigerbuis en op maat erg betaalbaar. Voor extra gemak bieden wij ook complete doe-het-zelf bouwpakketten op maat aan voor tafels. Deze tafels zijn ook erg geschikt voor werktafels.

 Bureau-maken-steigerbuis-zwart

Wil je een steigerbuis bureau maken? Wij helpen je op weg met
"DIY: bureau op maat van zwarte steigerbuizen"

Kasten

Met kantoormeubelen zorg je voor genoeg opbergruimte op je werkplek. Je hebt een plek nodig voor boeken, administratie of de printer. Met steigerbuis maak je een simpele boekenkast met industriële look. We geven je tips voor het maken van een kast van steigerbuis.

Steigerbuis Bureau Kast kantoormeubelen-blogSteigerbuis Kast kantoormeubelen-blogSteigerbuis Poten Kast kantoormeubelen-blog

Display mogelijkheden

Er zijn veel display mogelijkheden met steigerbuis. Je wilt aan klanten je bedrijfslogo en producten laten zien. Daarnaast moet het passen bij de inrichting van je kantoor of praktijk.

We laten je voorbeelden zien van betaalbare reclameframes. En verschillende manieren om producten een plek te geven in je kantoorinrichting. Wil je een reclameframe op maat? Neem dan contact met ons op. 

Steigerbuis Productendisplay kantoormeubelen-blogSteigerbuis Productendisplay Kast kantoormeubelen-blogSteigerbuis Spandoek Display kantoormeubelen-blog

Steigerbuis Reclameframe kantoormeubelen-blog

Bekijk hieronder meer inspiratie, met kantoormeubelen voor de vergaderruimte en entree.

Kantoormeubelen in de vergaderruimte

Een mooie vergaderruimte doet wonderen voor de productiviteit. Dat vraagt niet alleen om een vergadertafel van steigerbuis, maar ook om presentatiemogelijkheden.

Steigerbuis Vergadertafel kantoormeubelen-blogSteigerbuis Tafel Vergadering kantoormeubelen-blogSteigerbuis Scherm Standaard kantoormeubelen-blog

Kantoormeubelen in de entree

De entree is de eerste plek die je ziet. Bij de entree hoort een kapstok en je kan er nog veel meer gebruiken. Denk aan een kast, bank of paraplu-emmer van steigerbuis. Samen wordt het een functionele plek die je welkom laat voelen. 

Steigerbuis Kapstok kantoormeubelen-blogKapstok Hoek kantoormeubelen-blogSteigerbuis Halmeubel kantoormeubelen-blog

Wij hopen dat deze inspiratie je verder helpt met het maken van mooie en betaalbare kantoormeubelen.

Benieuwd naar de verschillende soorten steigerbuis? Lees hier "Alles over steigerbuizen".

Vragen?

Mocht je nog vragen hebben na het lezen van deze blog, laat het ons dan gerust weten. Wij helpen je graag verder!

Je kan met ons bellen, mailen of chatten.

Inspiratie