Vierkante steigerbuizen & buiskoppelingen

Alles over vierkante steigerbuizen en koppelingen 

Steigerbuisstunter levert ook vierkante steigerbuis. Deze kokerprofielen van 40x40 mm zijn net als de standaard steigerbuizen voorzien van een galvanisatie laag en op maat verkrijgbaar in lengtes tot 600 cm. 

Wat betreft de vierkante koppelingen mag je dezelfde hoge kwaliteit en afwerking verwachten als van de standaard buiskoppelingen. Ook deze steigerbuis koppelingen zijn gegalvaniseerd en voorzien van roestvrijstalen stelschroeven welke met een inbussleutel of ratel kunnen worden vastgezet. In het assortiment zijn de meest gebruikte types opgenomen. Hiermee kan een grote verscheidenheid aan constructies worden opgebouwd.

Toepassingen

Door het proces van thermische verzinking zijn de vierkante steigerbuizen tegen roestvorming beschermd en kunnen ze zowel binnen als buiten worden gebruikt. De relatief grote doorsnede van het profiel maakt dat ze goed toepasbaar zijn in last dragende constructies zoals kasten, (werk)tafels en stellingen. Het vierkante profiel geeft meubels, naast de robuuste uitstraling die we van steigerbuis kennen een strakke uitstraling wat goed past in moderne interieurs.

Inspiratie

Voor bij ons op kantoor bouwden wij een aantal verschillende tafels. Ter inspiratie vind je hier de foto’s. Natuurlijk zijn we ook erg benieuwd naar jouw steigerbuis project. 

Tafel vierkant steigerbuisSalontafel vierkante steigerbuis

Ben je op zoek naar een tafel van vierkante steigerbuis? Wij hebben de bouwpakketten voor je klaargezet. Bekijk onze bouwpakketten

Snelle levering

Wij streven ernaar alle bestellingen binnen 2 werkdagen te verzenden. Bestel je voor 12:00 uur, dan kunnen we vaak zelfs dezelfde dag nog verzenden. Meer informatie over de verzending vindt je hier.

Vragen?

Heb je na het lezen van deze informatiegids nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Hulp nodig met het berekenen van de juiste buislengte? Klik dan hier.

 

Je kan met ons bellen, mailen of chatten. 

BouwtipsProductinformatie