Vierkante steigerbuizen & buiskoppelingen

Alles over vierkante steigerbuizen en koppelingen 

Steigerbuisstunter levert ook vierkante steigerbuizen, in de varianten gegalvaniseerd staal en zwart staal. De stalen kokerprofielen zijn beschikbaar in twee afmetingen: 25x25 mm en 40x40 mm. De zwarte variant is leverbaar in de maat 25 x 25 mm. De buizen zijn op maat verkrijgbaar in lengtes tot 600 cm. 

Wat betreft de vierkante koppelingen mag je dezelfde hoge kwaliteit en afwerking verwachten als van de standaard buiskoppelingen. De stalen steigerbuis koppelingen zijn gegalvaniseerd en voorzien van roestvrijstalen stelschroeven welke met een inbussleutel of ratel kunnen worden vastgezet. De zwarte koppelingen en buizen hebben een coating die beschermd is tegen UV-stralen. Beide varianten kunnen voor zowel binnen als buiten gebruikt worden. 

In het assortiment zijn de meest gebruikte types opgenomen. Hiermee kan een grote verscheidenheid aan constructies worden opgebouwd.

Toepassingen

Door het proces van thermische verzinking zijn de vierkante steigerbuizen tegen roestvorming beschermd en kunnen ze zowel binnen als buiten worden gebruikt. Het profiel maakt dat ze goed toepasbaar voor meubels zijn, de buizen geven de meubels een strakke, robuuste en moderne uitstraling.

De vierkante 25x25 mm buis is geschikt voor meubels, zoals tafels, kasten en kapstokken. Afmeting 40x40 mm kan door het oppervlakte van het profiel veel gewicht dragen, hier worden veel (werk) tafels, stellingkasten en overkappingen van gemaakt.  

Inspiratie

Voor bij ons op kantoor bouwden wij een aantal verschillende tafels. Ter inspiratie vind je hier de foto’s. Natuurlijk zijn we ook erg benieuwd naar jouw steigerbuis project. 

Tafel vierkant steigerbuisSalontafel vierkante steigerbuis

Ben je op zoek naar een tafel van vierkante steigerbuis? Wij hebben de bouwpakketten voor je klaargezet. Bekijk onze bouwpakketten

Snelle levering

Wij streven ernaar alle bestellingen binnen 2 werkdagen te verzenden. Bestel je voor 12:00 uur, dan kunnen we vaak zelfs dezelfde dag nog verzenden. Meer informatie over de verzending vindt je hier.

Vragen?

Heb je na het lezen van deze informatiegids nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Hulp nodig met het berekenen van de juiste buislengte? Klik dan hier.

 

Je kan met ons bellen, mailen of chatten. 

BouwtipsProductinformatie