Maak je eigen steigerbuis fitnessapparaat op maat. Steigerbuizen en fitness gaan erg goed samen, het materiaal is sterk en is geschikt voor buitengebruik. Met het ruime assortiment buiskoppelingen zijn die opties oneindig en maak je je eigen ontworpen fitnesstoestel op maat. Jij geeft de gewenste afmetingen door en wij zagen de steigerbuizen voor je op maat!

Zie op deze pagina de bouwpakketten, inspiratie album en handige blogs. 

>

Doe-het-zelf pakketten

Bekijk alle

Steigerbuis fitnessapparaten als compleet bouwpakket. Personaliseer je eigen toestel of kies de gewenste afmeting, wij zagen de buizen voor je op maat.

Bouwpakket Fitnessapparaat RicoBouwpakket Fitnessapparaat Rico
Bouwpakket Fitnessapparaat Rico
Vanaf €340.- incl. btw
Vanaf €281.- excl. btw
Bouwpakket Power Rack VicBouwpakket Power Rack Vic
Bouwpakket Power Rack Vic
Vanaf €477.- incl. btw
Vanaf €395.- excl. btw

Inspiratie Foto's

Inspiratie blogs

  1. Fitnessapparaten van steigerbuis maken
  2. Een fitness constructie van steigerbuis
  3. Buisdiameter-steigerbuis-zwart
  4. Buislengtes berekenen steigerbuis

Fitnesstoestel van steigerbuis maken

Op zoek naar een steigerbuis fitnessapparaat voor thuis of voor in de tuin? Met steigerbuizen maak je een sterke constructie om jouw fitnessroutine thuis uit te oefenen. De steigerbuizen en buiskoppelingen kunnen veel gewicht dragen en zijn ook geschikt voor buitengebruik, de buizen kunnen tegen alle weersinvloeden. 

Verschillende fitnesstoestellen maken

Er zijn veel verschillende soorten en maten apparaten voor fitnessoefeningen. Je kan voor een kleine constructie gaan die niet veel ruimte in beslag neemt of voor een uitgebreide constructie waarmee je meerdere oefeningen kan doen. 

Je kan een steigerbuisconstructie maken voor fitnessoefeningen zoals: squats, bench press, pull-up, chin-up, en monkeybar. 

Eigen ontwerp en doe-het-zelf bouwpakketten

Met steigerbuis zijn de opties oneindig en kan je aan de slag met je eigen ontwerp. We hebben een blog geschreven met bouwtips en inspiratie. Voor extra gemak hebben we complete doe-het-zelf bouwpakketten, alle buiskoppelingen en steigerpijpen zijn al voor je samengesteld. 

Voor advies en vragen over de producten en online bestellen kan je altijd bij ons terecht. We zijn bereikbaar via mail, chat of telefoon.