Steigerbuis spandoekframe of reclameframe is ideaal om jouw boodschap of merk te uiten. Snel en goedkoop te bouwen, maar toch een strak en mooi resultaat. Een spandoekframe kan voor vele toepassingen gebruikt worden zoals bijvoorbeeld een makelaarsbord, reclameframe, festivaldoek enz..

Zie op deze pagina de bouwpakketten, inspiratie album en handige blogs.

>

Doe-het-zelf pakketten

Bekijk alle

Kant en klare spandoekframes, vul zelf de maten in en wij leveren het frame op maat. Snel in elkaar te zetten en binnen no time is je gepersonaliseerde frame klaar. Met of zonder doek te bestellen.

Meest verkocht
Geschikt voor binnen en buiten!
Hangend reclameframe voor aan een wand. Inclusief wandbevestiging geleverd. Reclamedoek frame.Reclameframe hangend - enkel (spandoek frame)
Geschikt voor binnen en buiten!
Hangend reclameframe met hoek. Voor aan een wand met een variabele hoek.. Inclusief wandbevestiging geleverd. Reclamedoek frame. Dubbel reclamedoek frame.Hangend reclameframe V-Vorm
Hangend V-frame
Kies optie
Ook voor buiten
Geschikt voor binnen en buiten!
Zwart hangend reclameframe voor aan een wand. Inclusief wandbevestiging geleverd. Reclamedoek frame.Reclameframe hangend zwart buiten
Geschikt voor binnen en buiten!
Spanrubber en S-haak (25 stuks)Spanrubber en S-haak (25 stuks)
Spanrubber en S-haak (25 stuks)
Vanaf €7.25 incl. btw
Vanaf €5.99 excl. btw
Geschikt voor binnen en buiten!
Stormfix hoek spanelastiek - Accessoires - ElastiekenStormfix hoek spanelastiek - Accessoires - Elastieken
Stormfix hoek spanelastiek (4 stuks)
€7.85 incl. btw
€6.49 excl. btw
Geschikt voor binnen en buiten!
Spanelastiek met spinhaak - Accessoires - Elastieken
Spanelastiek met spinhaak 20 cm (25 stuks)
€18.74 incl. btw
€15.49 excl. btw
Geschikt voor binnen en buiten!
Spanelastiek met spinhaak 23 cm - Accessoires - Elastieken
Spanelastiek met spinhaak 23 cm (25 stuks)
€18.74 incl. btw
€15.49 excl. btw

Inspiratie Foto's

Handige blogs

  1. Alles over reclameframes van steigerbuis
  2. Buislengtes berekenen steigerbuis

Steigerbuis spandoekframe kopen

Steigerbuis reclameframe is een veelgebruikte manier om een stevig reclamebord langs de weg te plaatsen. De grootste voordelen van een steigerpijp frame zijn: het materiaal is erg sterk, de buizen kunnen op maat gezaagd worden en zijn geschikt tegen alle weersinvloeden. 

Verschillende ontwerpen

We bieden verschillende ontwerpen reclameframes aan: hangend, vrijstaand of presentatiewanden voor binnen. Het ‘Hangend Spandoekframe’ is het meest verkochte product. Dit frame is eenvoudig te monteren met de meegeleverde leuningdragers. Met een inbussleutel zet je het frame snel in elkaar. 

Bij het bestellen van een frame kan je zelf de maten bepalen. In de producttekst leggen we uit hoe je de juiste maten uitrekent aan de hand van de buisdiameter, doekmaat en elastieken. 

Reclamedoek op maat

Maak het reclameframe compleet met een reclamedoek en elastieken. Het doek is in verschillende materialen leverbaar: frontlit, mesh en block-out. Je kan je eigen logo of ontwerp op het doek laten drukken. Stuur na het bestellen via de mail het gewenste ontwerp op.

Er is ook een mogelijkheid om het doek in een kleur te laten bedrukken door de gewenste kleurwaardes door te geven. Dit wordt vaak gebruikt als schaduwdoeken voor een steigerbuis overkapping of pergola.